arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Rapsmayonnaise
125 g past. æggeblommer
40 g dijonsennep
15 g salt
½ dl hvidvinseddike eller æblecidereddike
6 dl vindruekerneolie
2 2/3 l koldpresset rapsolie

Sprødt kyllingeskind
100 g kyllingeskind
salt

Ved servering
36 vagtelæg
4 skiver godt kernerugbrød, gerne fra Meyers Bageri
smør til brødet
200 g Rømørejer, pillede
salt og peber
fuglegræs
vildkarse

Sådan gør du:

Rapsmayonnaise
Kom æggeblommer, sennep, salt og eddike i en skål, og pisk det godt sammen i 30 sekunder. Kom olien i lidt ad gangen under piskning, indtil mayonnaisen er blevet tyk. Kom mayonnaisen i en bøtte, og opbevar på køl.

Sprødt kyllingeskind
Skrab kyllingeskindet let på bagsiden, og fjern kun det mest nødvendige snask. Læg disse op på bagepapir, og krydr ganske let med salt. Bag i ovnen ved 160° i 1 time – tjek dog, at de er ordentlig sprøde og ikke seje.

Kog, og pil æggene, og skær halvdelen af dem i halve. Smør brødet med smør, anret æggene, og top med mayonnaise. Læg rejerne på, drys med salt og peber, og pynt med fuglegræs og vildkarse.