arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Kære venner

Selvfølgelig er der ligegyldige og ligefrem mislykkede måltider, men for det meste spiser vi os tættere på dem, vi holder af, og lærer nye mennesker bedre at kende, når vi samles omkring bordets glæder. Indimellem sker der ligefrem et mirakel. Vi finder en kæreste eller ser et andet menneske med helt nye øjne. Det er selvfølgelig de måltider, vi husker allerbedst.

Nogle vader i invitationer, men det er langtfra alle, så vi drømmer om at finde en dag eller en uge i løbet af året, hvor vi gør os umage med at invitere nye ansigter ind i vores fælleskaber. Her kan mennesker over hele landet åbne deres hjem, baggårde og haver for både velkendte gæster, flygtige bekendtskaber og venner, man endnu ikke har mødt. I et lille øjeblik hjælpes vi ad med at vise verden, at Danmark kan være et land med værtsskab i verdensklasse, og så se hvad et sådant initiativ mon kunne føre med sig.

Det kan være, at efterårsferien i år er et godt sted at starte i det små, og måske kan drømmen blive til virkelighed næste år. Hvis I er enkeltpersoner eller organisationer derude, som vil hjælpe os med at skrue op for værtsskabet over hele landet, så skriv til os på kontakt@meyersmad.dk.

I vores lille del af det store billede præsenterer vi i efterårsferien en alsidig række madoplevelser for børn og voksne, der for manges vedkommende har fællesskabet i centrum og indbyder til, at vi spiser og hygger os sammen og deler de gode sager henover bordene.

Vi er også i skrivende stund, sammen med Avnstrup Asylcenter tæt på Roskilde, ved at planlægge en stor fællesmiddag for centrets beboere og alle, der har lyst til at spise med tirsdag 13. oktober. Alt er ikke på plads endnu, men vi får brug for frivillige. Det kan du læse mere om her.

I efterårsferien kan du også komme med til mangfoldigheds-folkekøkken i kirken på Blågårds Plads, hvor vi deler dejlig mad ved langborde, tage med på pop-up restaurant ud til Øresund, hvor vi smager på himmel og hav og ikke mindst få en helt eksklusiv chefs table oplevelse med 8 serveringer i vores bageri på Gl. Kongevej. Du har også mulighed for at nyde særlige dele-menuer på vores restauranter, og få lærerige fællesoplevelser for børn og voksne i Madhuset på Nørrebro, der i ferien bugner med spændende familie-oplevelser.


God appetit!

Claus MeyerOm Måltidsfestival

Hvor
Storkøbenhavn (og Avnstrup)
Hvor længe
10 dage - masser af skønne timer