arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

December 2016

Det skete i de dage, at der udgik en saftig pakkekalender fyldt med dejlige julegaver. Du kan vinde gourmet-oplevelser på Falsled Kro og Studio, dit daglige brød i et år og masser af andre lækre julegaver.

Odds er nådige, for vi trækker en vinder hver eneste dag til og med juleaften, så kast dig ud i det med god appetit og høje forventninger om gevinst.

Sov på Sydfyn
Der er gaver på højkant fra både Løgismose og Meyers: Det kan blive dig, der render med udskæringer fra Løgismoses slagter på Nordre Toldbod, en ekstraordinær gastronomisk oplevelse for to på Studio eller middag på Falsled Kro, sidstnævnte endda med overnatning i de luksuriøse omgivelser på Sydfyn.

Det daglige brød i et år
For brødelskerne må det være ret fristende at vinde det daglige brød i et helt år. Du kan også vinde nytårsmenu til otte personer leveret hvor du bor eller gode flasker fra Løgismose.

Der er mange flere præmier i vente – vi løfter kalender-sløret 1. december. Meld dig til vores julekalender og modtag hver dag i din indboks muligheden for at vinde dagens præmie.

Vær med!

 

Tilmeld dig Løgismose Meyers julekalender her, og vær med i lodtrækningen om de 24 gastronomiske gaver. Løgismose Meyers julekalender.

Seneste nyheder