arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Mød Ásgeir Sandholt, en croissant-mester fra Reykjavik, 13. september.

Sidste efterår gik Claus Meyer tilfældigt ind i Sandholt-bageriet midt i Reykjavik, og fik en oplevelse ud over det sædvanlige: croissanter, der kunne måle sig med de bedste i Paris, men bagt i en over 100 år gammel brændefyret ovn langt mod nord.    

Siden da har vi arbejdet på at få Ásgeir til København for at give inspiration til vores bagere og andre brødentusiaster. Det er lykkedes, og i den forbindelse holder Ásgeir et enkelt kursus, hvor alle kan være med, uanset bageerfaring.

Om Ásgeir Sandholt
Asgeir Sandholt er fjerde generation af bagere, der driver Sandholt-bageriet, hvor han har arbejdet siden han var barn. Ásgeir har vundet et utal af priser i internationale konkurrencer, blandt andet sammen med det islandske kokkelandshold, og i de senere år som chocolatier,  herunder guld ved den skandinaviske pre-selection til World Chocolate Master i 20111 og en femteplads i finalen i Paris samme år. Ásgeir er født i 1976 i Reykjavik, og uddannet som konditor i Danmark i 1990’erne.

Program
Deltagerne lærer at bage Ásgeirs legendariske croissanter og lærer hele processen at kende, herunder at styre den 3-5 dage lange fermenteringsproces, der er en del af hemmeligheden (Ásgeir har været tidligt ude, så deltagerne både kan smage det endelige resultat og være med til at starte processen op fra scratch).

Resten af dagen er dedikeret til traditionelt islandsk bagværk, som det bages hver dag i Sandholt bageriet. Herunder “flatkökur”, som er den ældste kendte type Islandsk bagværk, “kleinur”, som er en Islandsk udgave af klejner, og sødt bagværk med skyr. 

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N

Seneste nyheder