arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Torsdag 11. oktober 2017

Fredag 10. november tager vi et lille forskud på julens klassikere, når vi denne aften serverer rødkål, kartofler og brun sovs: Denne aften fejrer vi Morten Bisp.

Oprindeligt spiste man 'mortensgås', som er en tradition afledt af sagnet om, at den fromme Morten ikke ville udnævnes til bisp. Han gemte sig derfor i gåsestien, men de skræppende gæs forrådte den stakkels Morten og afslørede ham, så han måtte lade sig udnævne. I rollen som biskop bestemte Morten derfor, at man hvert år skulle straffe gæssene ved at slagte og spise dem. I dag er gåsen på de fleste middagsborde blevet udskiftet med and, og den noget dramatiske forhistorie er glemt.

Opdatering 7. november: Mortensaftenkassen er desværre udsolgt som måltidskasse, men kan stadig bestilles til afhentning hos Meyers Deli på Gl. Kongevej 107, på Frederiksberg i København – bestil her.

Få maden til mortensaften leveret lige til døren, over hele landet
Orker du ikke stegetider, køkkenstress og indkøb på en hverdag, så har kokkene i Meyers sammensat en måltidskasse – mortensaftenkassen – til dig og din familie. Vores kokke har gjort den svære del nem og har lavet alt forarbejdet, så du på 20 minutter kan servere en velsmagende menu lavet fra bunden.

Mortensaftenkassen indeholder:

 

Til forret
Gravet færøsk laks med enebær, danske beder på flere måder, cremet peberrod og frisk dild


 

Til hovedret
Langtidstilberedt lår og saftigt andebryst serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavn Eddikebryggeri, bagte æbler med tyttebær og sort peber, brunede kartofler og små kartofler med frisk timian og kraftig skysauce.

 

Tilvalg DKK 50 pr. kuvert
Crumble med kompot af pære fra Lilleø med kardemomme, sprød havreknas med ahornsirup og creme af økologisk cremefraiche

Opdatering 7. november: Mortensaftenkassen er desværre udsolgt som måltidskasse, men kan stadig bestilles til afhentning hos Meyers Deli på Gl. Kongevej 107, på Frederiksberg i København – bestil her.


Seneste nyheder