arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

25. april 2018

Torsdag 3. maj har du igen mulighed for at komme med indenfor, når vi åbner dørene til vores gastronomiske værksteder i Nordhavn.

Det er her, at Nordhavn Manufactory har til huse; og det er her, hvor vi udvikler og producerer højt forædlede fødevarer efter gamle håndværkstraditioner. I de gamle støbejernsovne ryger vi laksen fra Færøerne, vi tørrer okseinderlår, modner pølser og forædler særlige danske kvalitetseddiker.

Nordhavn pop-up butik

 

Særligt udvalg af bl.a.:
Snackpølser, nyrøget laks, oksekødssalami, tørret okseinderlår, spegeskinker, økologisk eddike af rigtige cideræbler, tør kirsebæreddike af Stevnsbær, sød balsamisk blommeeddike, cider, mousserende æblevin og brændevin af danske frugter.

 

Hvornår:
Torsdag 3. maj, 2018

 

Åbningstid:
Kl. 15.30 til 17.30

 

Adresse:
Kattegatvej 53, port 3
2150 Nordhavn

Torsdag 3. maj kan du få et blik ind i de summende værksteder, og få fingrene i lækkerierne, helt friskt fra rygeovnen, tørreskabene eller eddiketønderne, når vi åbner eksklusivt for vores pop-up-butik. Vores dygtige fagfolk deler ud af deres viden om de gamle håndværkstraditioner, så du kan komme tæt på uldgrise fra Lolland, tørrede blæksprutter og mousserende æblevin.

Stort udvalg af særlige produkter
På dagen kan du naturligvis købe de særlige delikatesser med hjem, og vi fylder hylderne med blandt andet snackpølser, nyrøget laks, oksekødssalami, tørret okseinderlår og spegeskinker, ligesom du kan forsyne dig med Nordhavn Eddikebryggeris eddiker fra de danske frugthaver, eksempelvis økologisk eddike af rigtige cideræbler, tør kirsebæreddike af Stevnsbær, sød balsamisk blommeeddike og meget andet. Endelig vil der også være mulighed for at købe cider, mousserende æblevin og brændevin af danske frugter.

Kom på rundvisning

 

Kom med på rundvisning i eddikebryggeriet, hvor vores eddikemester Andreas fører dig igennem en verden af ældgamle forædlingsteknikker, og hvor vores pølsemester Erik fortæller om hemmeligheden bag de gode pølser og de særlige røge- og modningsprocesser. Alle får en lille eddike og en pølse med hjem.

 

Hvornår:
Torsdag 3. maj, 2018

 

Tidspunkt for rundvisning:
Kl. 16-17
Bemærk, der er kun én rundvisning, som begynder kl. 16, så kom gerne i god tid. 

 

Adresse:
Kattegatvej 53, port 3
2150 Nordhavn
Samme sted som vores pop-up butik.

 

Pris for rundvisning:
DKK 150. Du betaler, når du ankommer.
OBS: Vi modtager kun MobilePay og Dankort.

 

Tilmelding:
Send en e-mail til andreas@nordhavnmanufactory.dk, og fortæl, hvor mange I kommer.

Charcuteri fra Nordhavn
Charcuteri fra Nordhavn blev etableret i 2011 med ønsket om at producere dansk charcuteri af høj kvalitet med sydeuropæiske teknikker og Nordens krydderier. Produktionen finder sted på samme matrikel som huser bl.a. Meyers Køkken og Nordhavn Eddikebryggeri – nemlig Københavns Nordhavn.

Vores produktion foregår efter gammeldags metoder og sydeuropæisk forbillede. Kødet hænger og modner i tørreskabe i op til 100 dage for at udvikle den helt rigtige smag og konsistens – noget endda længere. Kort fortalt er salt, krydderier og lidt sukker samt masser af tid hemmeligheden bag smagen og kvaliteten i produkterne fra vores charcuteri fra Nordhavn.

Nordhavn Eddikebryggeri
Eddikeproduktionen kræver masser af frisk luft, og en del af fadlagringsprocessen fremmes i faciliteterne i Nordhavnen af de store temperaturskift mellem sommer og vinter. Nordhavn Eddikebryggeri fremstiller specialeddiker af nordiske afgrøder.

Frugter og bær, som har vokset i det kølige nordiske klima tæt på deres nordlige dyrkningsgrænse, regnes blandt verdens fineste, og udgør rygraden i serien af produkter fra Nordhavn Eddikebryggeri. Eddiker er således lavet på basis af sorter af æble, pære, blomme, solbær og kirsebær, udvalgt i et tæt samarbejde med danske frugtavlere.

Seneste nyheder