arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

5 Februar 2019 

Børnenes madunivers

Velkommen til børnenes madunivers, her kan du løbende læse om arrangementer, events og kurser for børn samt inspiration til juniors madpakke og aftensmad. 


Herunder har vi samlet og opdelt de kurser, som vi tilbyder junior i henholdsvis påske- og sommerferien. Så hvis I ikke har lavet planer endnu, så send ungerne afsted på et af vores kurser, hvor de vil få en masse ny og spændende gastronomisk viden og nogle hyggelige dage med nye venner. 

Påskeferien

  • To generationer: Søde sager

    Tag junior med ind i et slaraffenland af hjemmelavede søde sager.

    I påskeferien kan børn invitere en af deres voksne med i køkkenet, hvor vi skal lave en masse lækre søder sager. Det er lækkerier, som de fleste normalt kun køber sig til, men som er sjove at fremstille selv – og ekstra delikate, når de er hjemmelavede med gode råvarer og uden nogen form for tilsætningsstoffer.

    Book her

  • To generationer: Street food

    I påskeferien kan forældre, bedsteforældre eller andre voksne invitere junior med i street food-køkkenet, hvor vi tager jer med rundt i forskellige verdenskøkkener.

    Vi skal både til Latinamerika og Østen og tilberede et farverigt, saftigt, sprødt og hot måltid. Fra det mexicanske gadekøkken skal vi lave tacos med krydret kylling og herfra tager vi til Østen. Vi skal lave den taiwanesiske street food-klassiker; gua bao. Den lille dampede bolle med sit lækre fyld er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen. Vi laver også en skøn dessert med churros og hjemmelavet is. Alt der ikke bliver spist, får I med hjem.

    Book her 

Sommerferien

  • COOK CAMP 2019 – Fem madglade og sjove dage i sommerferien.

    Over fem spændende dage i Meyers Madhus – inklusiv en udflugtsdag – skal børnene opleve alt det sjove, spændende og udfordrende, som madens verden kan byde på. Vi skal plukke vilde spiselige sager, lave mad i det fri og frem for alt arbejde i køkkenet med alt fra hele fisk med skæl, finner og øjne til godt kød, friskhøstede sommergrøntsager, lave bagværk og søde sager.

    Cook Camp (8-11 år) 
    Book her: 

    Uge 28

    Uge 32

    Cook Camp (12-15 år)
    Book her: 

    Uge 27

    Uge 31


Kulinarisk fritidsordning er tilbage med en ny runde til foråret:

  • På Kulinarisk Fritidsordning kommer børnene i køkkenet og får friske råvarer og godt værktøj mellem hænderne.

    Over ti mandage tilbereder børnene selv måltider fra bunden med hjælp og vejledning fra en af Meyers Madhus' erfarne kokke og undervisere, og undervejs lærer de om råvarer, grundsmage, tilberedningsteknikker, sæsoner og meget andet.

    Kulinarisk fritidsordning (12 -15 år)

    Book her

    Kulinarisk fritidsordning (9-11 år)

    Book her

 


 


Madpakken

Herunder har vi samlet alle vores yndlingsopskrifter, til juniors madpakke. 

  • Rugbar
    En lækker hjemmebagt og sund snack, hvor du kan variere kerner, nødder og tørret frugt i det uendelige.

    Find opskriften her
  • Ølandssnegle med tomat og ost 
    Disse supersaftige snegle er baseret på vores ølandshvededej. De er uhyre lækre og ungerne vil med sikkerhed elske dem

    Find opskriften her
  • Madbrød af ølandshvede 
    Prøv disse lækre madbrød fyldt med kartofler og ost. Fyldet kan selvfølgelig varieres i det uendelige. De er skønne som et hurtigt mellemmåltid og perfekte til børnenes – og din egen – madpakke. 

    Find opskriften her
  • Fuldkornskiks med vanilje 
    Disse kiks knaser fantastisk. Du kan også vælge at krydre dejen med en smule ingefær, kanel, nellike eller kardemomme.

    Find opskriften her
  • Chokoladesmørepålæg
    Det perfekte smørepålæg lavet af ristede nødder og mandler, mælkechokolade og mørk chokolade. Det er fabelagtigt på både ristet og uristet hvedebrød, men kan også sagtens spises med en ske.

    Find opskriften her



 

Aftensmad

  • Hjemmelavet burger med tomatchutney og hummus.
    Her et twist på en hjemmelavet burger. Du kan selvfølgelig mixe og matche din burger og skifte nogle af elementerne ud.

    Find opskriften her

  • Grove Fritter 
    Grove fritter er det perfekt tilbehør til det meste eks. ved siden af en burger, eller til alt godt fra grillen. 

    Find opskriften her

  • Pizza med kartoffel og rosmarin 
    Du kan variere fyldet i det uendelige. En god tomatsauce og skiver af mozzarella er ikke at foragte.

    Find opskriften her
  • Boller i karry
    Meyers boller i karry er en ægte klassiker. Retten er lavet med fløde, masser af karry og smagt til med Meyers æblecidereddike.

    Find opskriften her

  • Goujons af kylling med panade af krydret ølandshvede og mild blommeketchup 
    Perfekte sprøde goujons, der smager himmelsk i den milde blommeketchup.
     
    Find opskriften her

  • Pastasalat med grøntsager og frisk gedeost 
    En lækker pastasalat med det hele. Hemmeligheden bag den perfekte pastasalat er at varierer smage og konsistenser. 

    Find opskriften her

  • Klassisk lasagne 
    Her kommer Meyers bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt

    Find opskriften her



Spis ude

På Meyers Deli, har vi også skræddersyet en menu til ungerne. 

  • Fiskefrikadeller: 
    Af grofthakket laks og sej rørt med citron og friskhakket dild
    Med pommes frites, hjemmerørt remoulade og sprøde grøntsager
    Serveres med ølandshvedebrød og pisket smør.

  • Lasagne:
    Af hakket dansk okse med tomat, mozzarella og sprøde sommergrøntsager med yoghurtdip.
    Serveres med ølandshvedebrød og pisket smør.

  • Grøn onsdag: 
    Hver onsdag serverer køkkenet en velsmagende og vegetarisk ret.
    Vi ved ikke præcis, hvad de finder på, men kom forbi og se, hvad vi har af grønne lækkerier i gryden i dag.

Se hele menukortet. 

Seneste nyheder