arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Book billet

Du kan købe billetter til Cook Camp 2015 i Madkurser og events.

Slip ungerne løs i fem dage, når vi i sommerferien afholder Cook Camp for madglade børn mellem 7-14 år.

  • Cook camp 2015

Cook Camp sidste år var et rigtigt sommerferiebrag, og derfor udvider vi i 2015 både aldersgrupperne for børnene og det antal uger, vi dedikerer til Cook Camp. I år kan børn og unge fra 7-14 være med, fordelt på fire aldersgrupper.

I fem spændende dage i Meyers Madhus – og på farten i hovedstaden og omegn – skal børnene opleve alt det sjove, spændende og udfordrende, som madens verden kan byde på. Vi skal plukke vilde spiselige sager, kigge om bag scenen i den professionelle madverden og arbejde i køkkenet med alt fra hele fisk med skæl, finner og øjne til godt kød, nyhøstede sommergrøntsager og søde sager. Det bliver nogle hyggelige dage med godt kammeratskab og et bombardement af alle sanser.

Gennem ugen veksler vi mellem køkkentid og kulinariske ekspeditioner ud af huset. Ugen slutter med en afslutningsmiddag, hvor børnene kan invitere en voksen med.

Køkkensessioner
Sammen med vores dygtige kokke skal børnene tilberede måltider fra bunden med friske råvarer, som er i sæson netop nu. Undervejs lærer de køkkenteknikker som at filetere, stege, dampe, grille og lave saucer, salater, desserter, bagværk og meget andet. Børnene får også mulighed for selv at være kreative – f.eks. når vi sammen tilrettelægger den store afslutningsmiddag. Alt sammen med kyndig hjælp og vejledning fra passionerede kokke med erfaring i at undervise børn.

Ekspeditioner
Vi skal blandt andet ud og opleve, hvor mange lækre, spiselige sager, der vokser inden for bygrænsen, fra vilde urter til spiselige blomster. Midtvejs i ugen skal vi på en større ekspedition ud af huset med masser af oplevelser med mad som omdrejningspunkt.

Uger og aldersgrupper:
Uge 27: 9-11 år
Uge 28: 12-14
Uge 29: 7-8 år
Uge 31: 9-11 år
Uge 32: 12-14 år

Med i prisen på DKK 2250 er:

  • Råvarer til al madlavning
  • Frokost, mellemmåltider og drikkevarer ugen igennem
  • Afslutningsmiddag inkl. én voksen gæst. Én ekstra billet kan købes til DKK 100 og dækker middagen samt vin og most til maden.
  • Kompendium med opskrifter, lege, let madteori og anden nyttig viden
  • En række smagsprøver med hjem i løbet af ugen, så familien kan smage med
  • Cook Camp forklæde

Vigtig information:

Børnene sover hjemme alle dage. Programmet er mandag-fredag kl. 09-15 og fredag kl. 09-18 (inkl. middag). Vær opmærksom på, at børnene skal hentes og afleveres forskellige steder i København eller omegn. I vil modtage specifik information op til.

Seneste nyheder