arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

22. april 2019

Er det i år, I skal fejre den unge student, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag

Når huen er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning.

Når de sultne studenter kommer syngende forbi på deres køretur, fortjener de velsmagende retter, der kan spises i en haps, inden de forsvinder ud i sommernatten, og er du vært for det helt store studentergilde, er det oplagt at invitere til buffet fuld af sommerlige retter eller delevenlige fristelser, som kan nydes I fællesskab. 

Herunder har vi samlet et udvalg af de menuer, som passer særligt godt til fejringen af studenter og studiner. 

STUDENTERRECEPTION

Det oplagte valg, når det er jeres tur til at byde de glade studenter indenfor. Vi har udvalgt fem velsmagende kanapéer, som er lige til at sætte på bordet. De fristende anretninger er lavet helt fra bunden og elegant anrettede.

Se menuen her

BUFFET

Familie og venner flokkes for at lykønske de unge studenter, og hvilken god mulighed til at lade propperne springe og holde et ægte studentergilde.

Vores buffet er fuld af lyse, velsmaende retter tilberedt med de bedste af sæsonens sprøde råvarer, dansk kød og lækre dips og snacks. Slut af med en frisk rabarbercrumble.

 

Hvis jeres studenterfest skal have grønnere toner, kan I også vælge vores vegetariske buffet. 

Se den almindelige buffet her

Se den grønne buffet her

DELEMAD 

Sæt studenten i centrum og nyd et dejligt måltid i fællesskab. Vores delemenu inspireret af det sprudlende mellemøstlige køkken og er fuld af velsmagende retter til fade og skåle, som passer perfekt, hvis I gerne vil holde en uhøjtidelig fejring. Der er noget for alle af frisk citrussalat, bagte auberginer, koftaspyd, taboulleh, saftig dyppelse og lune fladbrød.

 

Se menuen her

Relaterede nyheder

Seneste nyheder