arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Onsdag 06. juni 2018

Er det i år, I skal fejre den unge student, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag

Når huen er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, når de sultne studenter kommer syngende forbi på deres køretur, fortjener de velsmagende retter, der kan spises i en haps inden de forsvinder ud i sommernatten, og er du vært for det helt store studentergilde, er det oplagt at invitere til buffet fuld af sommerlige retter eller uhøjtidelige grillaftener.

Herunder har vi samlet et udvalg af de menuer, som passer særligt godt til fejringen af studenter og studiner. 

STUDENTERRECEPTION

 

Det oplagte valg, når det er jeres tur til at byde de glade studenter indenfor. Vi har udvalgt fem velsmagende kanapéer, som er lige til at sætte på bordet. De fristende anretninger er lavet helt fra bunden og elegant anrettede.

 

Se menuen her

BUFFET

 

Familie og venner flokkes for at lykønske de unge studenter, og hvilken god mulighed til at lade propperne springe og holde et ægte studentergilde. Vores buffet er fuld af sommerlige retter tilberedt med de bedste af sæsonens sprøde råvarer, dansk kød og lækre dips og snacks. Slut af med en frisk rabarbercrumble.

 

Se menuen her

GRILLMENU

 

Studentertid er jo heldigvis også lig med sommertid, så hvorfor ikke køre grillen i stilling og hylde studenten i haven, mens I nyder et dejligt måltid fra gløderne? Vores kokke har komponeret en velsmagende menu med alt, hvad I skal bruge af gode salater, hjemmelavet ketchup, friskbagt brød og vores egne pølser og kylling fra Løgismose, som I selv kan grille.

 

Se menuen her

DELEMAD

 

Sæt studenten i centrum og nyd et dejligt måltid i fællesskab. Vores delemenu er velsmagende retter til fade og skåle, som passer perfekt, hvis I gerne vil holde en uhøjtidelig fejring. Der er noget for alle af sprøde salater, fisk, kød, friskbagt brød og dejlig dyppelse.

 

Se menuen her

Seneste nyheder