arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

31. august 2018

Efterår er lig med rustikke grøntsager, varme krydderier og høsten fra frugthaverne.
Vores kokke har givet alle vores menuer et skud af det hele, så du kan servere velsmagende måltider til dine gæster ved særlige fejringer eller blot til en uformel stund med venner og familie.

Det er mad, der passer perfekt til tiden, hvor solen står lavere på hilmlen og vi mødes indendørs om veldækkede borde sammen med dem, vi holder af. Det er mad til weekendens uhøjtidelige stunder, fredag aften med veninderne, de store begivenheder og efterårets fejringer. 

Vi hiver urter op af jorden, langtidssteger kødet og snitter dejlige salater, så du kan servere fristende måltider derhjemme med de allerbedste råvarer fra efterårets køkkenhave. 

Catering – fri fragt til mange postnumre på Sjælland

Meyers Bistronomie (min. 10 kuverter) er en spændende nyhed fra kokkens hånd. Glæd dig til en håndfuld spændende deleretter med smagsindtryk fra verdens store køkkener, men med rod i den danske køkkenhave. Grøntsagerne er højt i hierarkiet på tallerkenen, og der er fuld smæk på smagen. Uhøjtideligt, men lidt udover det sædvanlige.

 

Vi har også lavet vores fortolkning af den klassiske buffet (min. 10 kuverter), med spændende retter, som tilgodeser store og små, kødentusiasten og dem, der sætter pris på det grønne på tallerkenen.

 

Vil du glæde dine gæster med en klassisk 2- eller 3-retters menu, så er vores gæstemenu et oplagt valg. Vores kokke udvælger de bedste råvarer fra sæsonen og sammensætter en spændende menu, som du kun skal lægge sidste hånd på, inden den er klar til servering.  

 

Receptionsmenuen er fuld af spændende småretter, som du kan sammensætte efter anledning og sult. Oplagt både til formelle og uformelle arrangementer. 

 

Se alle Meyers catering-menuer

Madkasser – leveres til hele landet for DKK 49

 

Vores madkasser, som er perfekte til weekenden, har også fået et skud af efterårets farver, så du kan glæde dig til sprøde rodfrugter, grønkål, beder, selleri, græskar og de andre dejlige råvarer, som sæsonen byder på. 

 

Nyd dine weekender, inviter gæsterne til middag og del et måltid i fællesskab.  Sæt jer til bords og lad os klare madlavningen. Vi leverer nemlig vores Gæstemenu (min. 2 kuverter) lige til døren om fredagen, og I behøver kun stå for den allersidste tilberedning.

 

Nyd en håndfuld spændende deleretter i den helt nye menu Meyers Bistronomie. Vores kokke har sat efterårets råvarer i selskab med smagsindtryk fra verdens store køkkener, så I nyde et dejligt måltid i fællesskab. 

 

 

Se alle Meyers madkasser

Seneste nyheder