arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Der venter publikum på HAVEN Festival ekstraordinære madoplevelser, når slagterne griller korsfæstede geder og lam, kokkene ryger pastrami på marken og remixer den franske hotdog.

HAVEN Festival, 11. og 12. august 2017, Refshalevej 151, 1432 København K

Du kan glæde dig til venezuelansk gadekøkken fra Restaurant Taller, fish & chips, ekstrempølser, syriske delikatesser, vegansk tapas, ramen, dosa, japanske kødboller, catalansk slowfood, BBQ ribs & brisket fra Warpigs, fårekyllinger, is lavet på flydende nitrogen, donuts, tarte tatin bagt live i stenovn og street food favoritter fra tre internationale gæstekokken fra Spanien, USA og Canada. Vores pop-up fridykker hopper sideløbende i ny og næ ud fra Refshaleøen og dukker op igen med friske østers, som tilberedes og serveres på bredden.

Claus har en festival-favorit med hjem fra The Big Apple, og fra Little Apple, Sydhavsøernes frugthovedstad, Sakskøbing, kommer årets allerførste, meget tidlige æblehøst, som vi skal smage på.

Det er selvfølgelig vores ambition at maden på HAVEN gør ligeså stort indtryk som musikken og øllet. Udover det officielle program skaber vi også en lang række semispontane madoplevelser, der indtræffer når du mindst venter det og kun varer et kort øjeblik. Det er jeg ikke sikker på, at man har oplevet på nogen festival før. Claus Meyer

Oplev bl.a. dette i boderne på festivalpladsen:

Vi remixer den franske hotdog
Meyers pølse-professor Erik Lautrup-Nielsen har remixet den franske hotdog og opdateret den til 2017. Prøv f.eks. Eriks land- og havpølse med torsk, svin og muslinger eller banditten med frilandsgris, ristede andehjerter, solbær og enebær. Dertil kan vi anbefale vores egen dressing med grillet peberfrugt, paprika og rapsmayo. Pøllen nedsænkes i dressingen i et friskbagt, sprødt og blødt fransk hotdogbrød, der er udviklet af Meyers Bageri.

Meyers Bageri
Der er ild i Meyers bagere, der fra tidligt til sent bager live i stenovnen. Du kan smage ølandsfladbrød bagt med kartofler. Dem fylder bagerne enten med blomkål bagt med røget paprika, spidskommen og yoghurt eller røget grisebryst med saltet citron, hvidløg, fennikel og mild gedeost. Glæd dig også til de små, uanstændigt vanedannende tarte tatin bagt i stenovnen med en skøn, småbrændt smag af æbler, der er karamelliseret i bageriet over åben ild. Prøv også bagernes crumble med hasselnødder og blommer fra Lilleø eller brødbudding med solbær og derpå dobbeltfløde rørt med vanilje og hybensukker samt favoritter som f.eks. romkugler, kanelsnegle og meget andet.


Internationale slagtere
Vi flyver slagtere ind fra bl.a. USA og Tyskland, og de griller korsfæstede geder og lam over bål på pladsen. Kødet og godt tilbehør fyldes i de ølandsklappere, som bagerne lige ved siden af netop har taget ud af stenovnen.


Løgismose
Kokkene fra Løgismose laver sandwich af dobbeltrøget pastrami, som først er koldrøget hos Nordhavn Charcuteri og så varmryges live på festivalpladsen. Pastramien får selskab i det friskbagte brød af kimchi, sommerkål, ost, fermenterede radisser, majroer, milde løg og chili.

Du kan også prøve de veganske småretter:

  • Røget aubergine i ølandsbolle
  • Grillet spidskål med peberrodsvinaigrette
  • Flækærtefalaffel med mynteyoghurt og knas med dip af smørbønner og mandler
  • Bagt blomkål med grønne ærter og vinaigrette af kantareller

Apple Flower
Vi gør hvadsomhelst ved nogle af kongerigets bedste æbler. Vi presser æblemost foran boden, laver æbleskum, slush-shots af æblebrændevin og serverer cider samt pæreøl fra Mikkeller. Vær blandt de allerførste til at smage på årets æblehøst, for vi kører et lad friskplukkede æbler fra Lilleø til Refshaleøen. Hvis de er sure som ind i helvede, så presser vi dem i stedet og lave ævlebævle.


Tre gæstekokke

Vi har inviteret tre internationale kokkekapaciteter, der alle vil servere deres egen street food favorit, som de tilbereder med lokale, danske råvarer.

Sergi De Meia – Barcelona
Sergi huserer på restauranten i Barcelona, der bærer hans eget navn, og har gennem mange år været en af de lokale kokkekapaciteter, der bærer det catalanske køkken ind i fremtiden. Han insisterer på at bruge råvarer, der kan findes lige udenfor døren. Det med det catalanske er ret vigtigt for Sergi, der smiler ekstra, når Barcelona vinder, og og når Ronaldo fejler.

Samfaina med jomfruhummer
Samfaina er en spansk grøntsagsret, som Sergi serverer på Haven med jomfruhummer på ægte catalansk manér.


Johnny Spero – Washington
Johnny åbner inden så længe sin nye restaurant Reverie i hjembyen Washington, som han vendte tilbage til fornylig efter en periode i en af verdens bedste restauranter, Mugaritz i Spanien. Johnny har lavet mad på allerhøjeste niveau i køkkener over det meste af verden, og hans signaturretter bærer tydeligt præg af dette.

Tsukune – glaserede og grillede japanske kødboller serveret med ris
Tsukune er en japansk ret, en udsøgt lille frikadelle eller kødbolle, der får en masse kærlighed i glaseringen i hønsefond og den efterfølgende røg fra grillen.


Guy Rawlings – Toronto
Vi hiver Guy ud af sin restaurant Montgomery's i Toronto og ind på festivalpladsen, hvor han tager en af sine signatur-lækkerbidskner med.

Funnel cakes med danske kirsebær og kirsebærlikør fra Frederiksdal
Funnel Cakes nyder man på de fleste nordamerikanske festivaler, når trangen til noget sødt og sprødt opstår i løbet af aftenen eller natten. Skulle man vove en sammenligning, der ikke er helt smagsmæssigt ved siden af, er der nok mange af os, der på en dansk festival har kastet sig over den nærmeste bod med churros i en sen nattetime. På Haven laver Guy sine funnel cakes med danske kirsebær fra Stevns og den eminente kirsebærlikør fra Frederiksdal.

Derudover vil der være en række små boder, hvor gode madvenner serverer deres festivalmad fra hele verden.

HAVEN Festival

 

11. og 12. august 2017
Refshalevej 151
1432 København K
Vis på kort 

 

Læs mere om madprogrammet
Køb billet til festivalen

Seneste nyheder