arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

12. oktober

Forbagt og ovnklar brød og boller

I den nye serie findes både saftige surdejsboller, sprøde baguettes og rustikke håndværkere; alle er de bagt med surdej og vores eget mel, og vi langtidshæver og bager til sidst i stenovn, inden bagværket fryses.
På den måde bevares saftighed, smag og struktur i brødet, lige indtil du har brug for godt brød på bordet.

Kerneboller

Saftig surdejsbolle med græskarkerner hele hvedekerner og toppet med grov valset havregryn. Bollerne er langtidshævet, bagt på Meyers eget mel og med surdej. Brug bollen til morgenmaden frokost eller som tilbehør til aftensmaden.

Surdejsbaguette

Surdejsbaguette er koldhævet i minimum 12 timer og bagt på levain-surdej samt Meyers eget hvedemel. Baguetten bages i stenovn for en sprød skorpe og en saftig krumme. Baguetten er perfekt til frokostbordet, til picnic, suppen eller salaten.

Rustik håndværker

Bagt på Meyers mel og med surdej. Vi koldhæver dejen og drysser generøst med blå birkes, inden bollerne bages i stenovn. Forkæl familien med Meyers rustikke håndværkere på morgenbordet.

Find de tre nye brød og boller på hylden i Irma. 

Seneste nyheder