arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Har du lyst til at arbejde på Københavns splinternye festival og komme helt tæt på en event, der forener øl, mad, kunst og musik midt på Refshaleøen, så skal du melde dig som frivillig under Haven Festivalen.

Under festivalen vil der være en lang række barer og madboder, så det handler om at finde den, hvor du tænker, det kunne være sejest at arbejde. Under musikdagene vil der være otte timers arbejde.


Nyt hold!

'SWOT Meyers'
Her skal du problemknuse alle mulige opgaver, hvor du kommer til at side standby. Det er ikke til at vide, hvilke nogle opgaver der kommer:

Læs mere her

Kaffe Kompagniet:
Her skal du, som navnet antyder, brygge dejlig kaffe:

Læs mere her

OBS!

  • Alt crew-bespisning er udsolgt
  • Alt event-scene er udsolgt

Alle andre hold er igen åbne for tilmelding.


Har du lyst til at arbejde på Københavns splinternye festival og komme helt tæt på en event, der forener øl, mad, kunst og musik midt på Refshaleøen, så skal du melde dig som frivillig under Haven Festivalen.

Under festivalen vil der være en lang række barer og madboder, så det handler om at finde den, hvor du tænker, det kunne være sejest at arbejde. Under musikdagene vil der være otte timers arbejde.

EKSTREMPØLSER
Fat grilltangen og find din indre grill-master frem, for vi har brug for seje frivillige til at grille verdens mest ekstreme pølser. I boden vil du også skulle servicere gæsterne og lave lettere forfaldent arbejde.

Tilmeld dig:


BAGERIET
I bageri-boden kan du få lov til at få hænderne i bolledejen og lære kunsten at rulle kanelsnurrer. Du kommer endda til at arbejde tæt med vores professionelle bagere. Det er også her, at du og de andre frivillige skal sørge for, at hele Havens crew bliver tanket op med både morgen-, middags- og aftensmad.

Tilmeld dig Bageriboden.

EVENT-SCENEN
Er du god til at varetage en lang række forskellige, praktiske opgaver, der løbende bliver smidt efter dig? Trives du med at arbejde midt i et gastronomisk inferno af events? Så skal du melde dig som frivillig til event-scenen. Her bliver der holdt større gastronomiske events, så opgaverne er mange, både helt lavpraktiske, men også hjælp til at ordne og forberede råvarer.

Tilmeld dig Event-scenen.

MEYERS-BODEN
Her skal du tilmelde dig, hvis du gerne vil servicere de glade festivalgæster med alle de gastronomiske lækkerier fra Meyer-universet.

Tilmeld dig Meyers-boden.

ARTIST-BESPISNING
Alle artisterne og deres crew spiser i en særskilt restaurant. Derfor har vi både brug for tjenere og folk til at hjælpe med at lave maden og sørge for renhold og opvask.

Tilmeld dig Artist-bespisning:


CREW-BESPISNING
På denne vagt skal du og de andre frivillige sørge for, at hele Havens crew bliver tanket op med både morgen-, middags- og aftensmad.

Tilmeld dig Crew-bespisning:


PROFILBODEN
I denne bod kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af de kendte stjernekokke, når I sammen skal fremstille kokkenes signaturretter. Derudover vil der være opgaver som servicering af kasselinjen og lettere forfaldent arbejde.

Tilmeld dig Profilboden.

EVENT POP-UP
Er du god til en bred palet af praktiske opgaver, der ikke nødvendigvis har noget med gastronomi at gøre? I løbet af Haven Festival vil der være små, sjove gastronomiske indspark rundt om på pladsen. Derfor har vi brug for frivillige til at opsætte borde og en lang række andre praktiske opgaver, nogle af dem også, hvor der er mad involveret.

Tilmeld dig Event pop-up.

ÆBLEBAREN
Kan du servere kolde drinks og er du helt vild med æbler, så skal du tilmelde dig som frivillig i æblebaren. Her serverer vi alt i æbler; vin, cider most, brus, brændevin, ævlebævle og meget mere.

Tilmeld dig Æblebaren:


OPBYGNING
Du kan også vælge at arbejde før eller efter festivalen. Her arbejder du 2 x 8 timer og primært med at ’bakke op’ som er fagsprog for at forberede maden. Det kommer til at ske på forskellige lokationer rundt om i København i forskellige køkkener i samarbejde med nogle super dygtige kokke. Hvis du er god til at gå til hånde og ikke er bange for praktisk arbejde, så er du den helt rette til at være med til at opbygge hele festivalområdet.
Opgaverne kan være
•    opsætning af køkkener
•    opsætning af skilte
•    trækning af kabler
•    opsætning af lys
•    opfyldning af køle coninter
•    let tømrerarbejde
•    kørsel rundt i København og afhentning af ting og sager.

Tilmeld dig Opbygning – FYLDT OP

EFTER FESTIVALEN – NEDPAKNINGSTEAMET
Vil du hellere arbejde efter at festivalen er slut, så kan du tilmelde dig nedpaknings-teamet.

Tilmeld dig: