arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

17. maj 2018

Meyers søger frivillige til sommerens festivaler

I 2018 skal vi lave en masse skøn festivalmad på flere af sommerens festivaler – Roskilde Festival, Northside og HAVEN Festival.

Vi søger frivillige til at hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwiches, blende smoothies, bage brød, skænke øl, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned.

Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker det sammenhold og de uforglemmelige oplevelser, man får, når man knokler, griner, hygger og fester sammen. Det smitter nemlig at være frivillig på sommerens festivaler. Glæden og gejsten forplanter sig, og når det hele spiller, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber.

 

HAVEN logo

HAVEN Festival
Har du lyst til at arbejde på Københavns fedeste festival og komme helt tæt på en event, der forener øl, mad, kunst og musik midt på Refshaleøen, så skal du melde dig som frivillig her.

Vi søger frivillige med godt humør og gåpåmod til at hjælpe os med at drive vores mange madboder på HAVEN festival.

Frivillig under musikdagene
Her arbejder du 1 x 8 timer og opgaverne spænder fra at tilberede skøn mad sammen med nogle af Meyers dygtigste kokke, hvor der skal grilles, hakkes og bages, til opgaver som at betjene kasse, servicere kunder, tage opvasken og andre forfaldne opgaver.

Frivillig før/efter musikdagene
Du kan også vælge at arbejde før eller efter festivalen. Her arbejder du 2 x 8 timer og opgaverne kan enten være at hjælpe til i køkkenerne med at ’bakke op’ som er fagsprog for at forberede maden. Hvis du er god til at gå til hånde og ikke er bange for praktisk arbejde, kan opgaverne bl.a. være opsætning af køkkener, trækning af kabler, opfyldning af kølecontainere eller andet.

Du får:

 • Partout armbånd til festivalen
 • 1 måltid pr. vagt (8 t.)/spisebilletter til Meyers madboder
 • 1 x fyraftensøl/soft drink
 • Masser af dejlige og glade kollegaer

Som frivillig på Haven Festival kan du vælge mellem at:

Arbejde under musikdagen – 1 x 8 timer
Tilmeld dig her

Før/efter musikdagene – 2 x 8 timer
Tilmeld dig her

Du vil modtage nærmere information om vagter og opgaver i uge 25.

 

Roskilde logo

Roskilde Festival
Som frivillig på Roskilde Festival arbejder du 3 x 8 timer under musikdagene. Her skal du hjælpe med at drive vores store madbod. Opgaverne kan være alt fra at stå ved kassen, lave mad, hjælpe til i bageriet eller stå i opvasken.

Du får:

 • Armbånd til festivalen
 • 3 måltider (spisebilletter til Meyers madbod)
 • 3 x fyraftensøl
 • Dejligt personaleområde med popcorn og massører
 • Masser af dejlige og glade kollegaer

Tilmeld dig som frivillig på Roskilde Festival her

 

NorthSide logo

NorthSide
Skal du med til Aarhus’ dejligste festival, NorthSide, så skal du være frivilig hos os. Vi skal lave flæskestegssandwich, butter chicken, kanelsnurrer og en vegetarisk ret. Som frivillig skal du hjælpe med at lave mad, stå ved kassen og hjælpe til med at drive boden frem sammen med vores hold af professionelle kokke. Du skal arbejde 2 x 8 timer.

Du får:

 • Armbånd til festivalen
 • 2 måltider (spisebilletter til Meyers madbod)
 • 2 x fyraftensøl
 • Dejligt personaleområde med popcorn og massører
 • Masser af dejlige og glade kollegaer

Tilmeld dig som frivillig på NorthSide her

Seneste nyheder