arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

VI SØGER FRIVILLIGE

Vi søger i alt 1.124 frivillige til at hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwich, blende smoothies, bage brød, skænke øl, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned.

Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker det sammenhold og de uforglemmelige oplevelser, man får, når man knokler, griner, hygger og fester sammen. Det smitter nemlig at være frivillig på sommerens festivaler. Glæden og gejsten forplanter sig, og når det hele spiller, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber.

For umagen og dit gode humør får du mad, drikke og armbånd til den festival, du ønsker at være frivillig på.

Meld dig ind i facebookgruppen for frivillige på årets festivaler, se stemningsvideoen fra Roskilde Festival og bliv en del af holdet på en eller flere af festivalerne:


ROSKILDE FESTIVAL

For syvende år i træk sætter vi teltpælene ned ved årets Roskilde Festival. Som den absolut største af sæsonens festivaler er der brug for mange hænder, både før musikdagene og mens musikken spiller.

På Roskilde Festival skal du arbejde:

  • 3 vagter af 8 timer under musikdagene
  • 4 vagter a 8 timer uden for musikdagene.

Du har mulighed for at købe adgang til medarbejdercamp.


Tilmeld dig teamet på Roskilde Festival.

NORTHSIDE

For første gang kan du også blive frivillig i vores bod ved årets NorthSide Festival. På den aarhusianske musikfestival skal du arbejde 2 vagter af 8 timers varighed.

Tilmeld dig:

Arbejde før festivalen – UDSOLGT

Arbejde under festivalen – UDSOLGT

Arbejde efter festivalen – UDSOLGT


HAVEN

Har du lyst til at arbejde på Københavns splinternye festival og komme helt tæt på en event, der forener øl, mad, kunst og musik midt på Refshaleøen, så skal du melde dig som frivillig under Haven Festivalen.

Under festivalen vil der være en lang række barer og madboder, så det handler om at finde den, hvor du tænker, det kunne være sejest at arbejde. For det får du armbånd til hele festivalen, t-shirts og forplejning under arbejdet.

På Haven skal du arbejde:

  • 2 vagter a 8 timer hvis du arbejder før eller efter festivalen
  • 1 vagt a 8 timer hvis du arbejder under festivalen.

Læs mere om alle mulighederne for at være frivillig på Haven Festival.

Seneste nyheder