arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

17. maj 2018

Meyers søger frivillige til HAVENS festival

HAVEN Festival er et kunstnerisk eksperiment, der kombinerer øl, mad, kunst og musik på nye måder. Glæd dig til madoplevelser, der med garanti vækker din nysgerrighed og tager dine smagsløg med på nye eventyr, for på festivalen vil ambitiøse gæstekokke fra hele verden og vores egne dedikerede gastronomer give deres bud på nye og spændende madoplevelser.

Vi søger frivillige til at hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwiches, blende smoothies, bage brød, skænke øl, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned.

Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker det sammenhold og de uforglemmelige oplevelser, man får, når man knokler, griner, hygger og fester sammen. Det smitter nemlig at være frivillig på sommerens festivaler. Glæden og gejsten forplanter sig, og når det hele spiller, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber.

 

HAVEN logo

HAVEN Festival
Har du lyst til at arbejde på Københavns fedeste festival og komme helt tæt på en event, der forener øl, mad, kunst og musik midt på Refshaleøen, så skal du melde dig som frivillig her.

Vi søger frivillige med godt humør og gåpåmod til at hjælpe os med at drive vores mange madboder på HAVEN festival den 10. og 11. august.

Frivillig under musikdagene
Her arbejder du 1 x 8 timer og opgaverne spænder fra at tilberede skøn mad sammen med nogle af Meyers dygtigste kokke, hvor der skal grilles, hakkes og bages, til opgaver som at betjene kasse, servicere kunder, tage opvasken og andre forfaldne opgaver.

Du får:

  • Partout armbånd til festivalen
  • 1 måltid pr. vagt (8 t.)/spisebilletter til Meyers madboder
  • 1 x fyraftensøl/soft drink
  • Masser af dejlige og glade kollegaer

Som frivillig på Haven Festival kan du vælge mellem at:

Arbejde under musikdagen – 1 x 8 timer
Tilmeld dig her

 

Roskilde logo

Roskilde Festival

Tak for i år! Vi håber at se dig næste år. 

 

NorthSide logo

NorthSide

Tak for i år - Vi håber, at vi ses næste år!

Seneste nyheder