arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

23. juni 2017

Det er med største fornøjelse, at vores madhus på Nørrebrogade har modtaget guldmærket i økologi, der sikrer en økologiprocent på 90-100.

Vi var allerede rigtig godt på vej, men ved en fælles og målrettet indsats mod et aktivt tilvalg af de økologiske råvarer, er det nu lykkedes at få guldmærket i hus. 

Vi har altid arbejdet med økologiske mejerivarer og mel, men nu har vi også indgået fine indkøbsaftaler på kød, drikkevarer og vin, så vi kan tilbyde vores kursister, gæster, festdeltagere og venner en økologisk spiseoplevelse, når de besøger os.

Meyers Madhus spisemærke i guld

Den økologiske bevidsthed mener vi er et naturligt valg som en del af en virksomhed, hvor vi tror på, at når råvarer fremstilles i overensstemmelse med principperne for økologisk landbrug, drager både mennesker, dyr og natur fordel af det. Vi har pustet alle vores guldballoner op og glæder os til at byde jer velkommen til madkurser, kulinarisk fritidsordning, gastronomisk teambuilding eller andre af vores events, hvor I vil kunne sætte tænderne i vores økologiske råvarer.

Madkurser med økologisk spisemærker

 

Fordi Meyers Madhus har det økologiske spisemærke i guld, har alle vores madkurser det også!

 

Se alle madkurser her

Seneste nyheder