arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

11. juli 2018  

HAVEN Festival er et kunstnerisk eksperiment, der kombinerer øl, mad, kunst og musik på nye måder. Glæd dig til madoplevelser, der med garanti vækker din nysgerrighed og tager dine smagsløg med på nye eventyr, for på festivalen vil ambitiøse gæstekokke fra hele verden og vores egne dedikerede gastronomer give deres bud på nye og spændende madoplevelser. Læs mere herunder.

 

ISTID

Vi er sikre på, at solskinsvejret holder, når vi skal danse på HAVEN festival i august, og så glæder vi os til at køle ned med læskende is fra ISTID.

Pigerne fra Istid laver nemlig is for øjnene af dig ved brug af minus 198 grader flydende nitrogen. Det sker fra deres fine røde brandbil. En ny måde at tænke og producere is. Med friske økologiske råvarer og flydende nitrogen fremstilles lynfrossen is uden brug af stabilisator, emulgator og konserveringsmiddel.

På Haven laver de tre forskellige is bl.a. en vegansk lavet på kokosmælk.

PMY

Glæd dig til Arepas og taco fra PMY.

Arepas er Venezuelas national-fladbrød lavet af majs, et brød, som venezuelanerne spiser hver dag som morgenmad, aftensmad eller når det serveres i byernes gadekøkken med forskellige lækkerier. Nyd også tacos med gris og andet godt på Haven.

Kokkene Diego Muñoz fra Peru, Emilio Macías fra Mexico og Karlos Ponte fra Venezuela inviterer dig indenfor i PMY, et akronym for Papa, Maíz og Yuca, som er de pre ingredienser i kokkenes nationale køkkener, nemlig kartoffel, majs og yucca.

La Neta

Restauranten La Neta åbnede med ambitionen om på autentisk vis at være skandinavisk repræsentant for de traditionelle mexicanske taquerías. La Neta betyder "Sandheden" på spansk slang i Mexico, og det siger alt. No nonsense taqueria med kærlighed til den autentiske smag.

På Haven kan de se frem til 3 forskellige tacos – både med og uden kød.

HOOKED

 Gutterne bag Hooked har længe solgt fiskeburgere, fish & chips, lobster rolls og andet godt fra havet fra deres fiskefoodtruck rundt om i København, og sidste år åbnede de deres seafood-restaurant på Nørrebrogade.

På Haven kan du glæde dig til deres fish & chips med mørksejfilet, fritter, tartare sauce, mynte-ærtepuré og lime.

RAMEN TO BIIRU

Ramen To Bíiru er en autentisk ramen joint skabt af Bento Copenhagen og Mikkeller. Ramen er en traditionel klassiker og livret i japan, og for at sikre autenciteten har Ramen To Biiru hentet kokken Takuro Otani i Japan, der nu hver dag står på mål for at sikre, at den ramen, der serveres, smager uanstændigt godt, og som den skal smage.
I anledningen af Haven har kokken og kollegerne lavet to ramen: en med kylling og en veggie ramen.

Meyers Deli 

Kokkene og bagerne sørger for tre af klassikerne fra Meyers Deli:
Flæskestegssandwich med lun kamsteg af økologisk gris i ølandshvedebolle med vores egen rødkål, syltede agurker, sennepsdressing, æbler og sprøde svær.

Friskbagte kanelsnurrer bagt live på pladsen, så duften deles med alle omkring Deli.

Butter Chicken tilberedt med økologisk frilandskylling med masser af spidskommen, karry, chili, garam masala og frisk ingefær. Serveres med perlebyg, marineret sommerkål, persille og friskbagt brød fra bageriet.

Carsten Kyster

Carsten har stor kærlighed til det asiatiske køkken, men han har også arbejdet på bl.a. River Café i London sammen med Jamie Oliver og Sugar Club med Peter Gordon. 
Glæd dig til:

CRISPY DUCK BURGER - Sprød helstegt Peking and i briochebolle, spidskålsalat, ingefær-syltet grønt, chilimayo, hoisin sauce og ristet hvidløg

CRISPY DUCK SALAT - Ultra sprød and, råmarineret sommergrønt, asiatiske urter, edamamebønner, agurk, ristet sesam og miso dressing

ASIAN FRIES - Pommes frittes med limeblad og citrongræs-salt, chilimayo og ristede thai-skalotteløg.

 Butchers Manifesto

Fra alle hjørner på Meadow-området på Haven kunne man sidste år dufte, når Butchers Manifesto fyrede op under de store bål. Her stegte et hold slagtere fra nær og fjern kød over åben ild, og det kan man også i år.

På festivalen griller slagterne atter lam, geder og indmad over ild, som du som publikum kan nyde godt af. Smagsprøverne uddeles for at synliggøre slagterfaget, der er under hårdt pres nationalt og internationalt.

Folkets Madhus og Butcher's Manifesto er i gang med at etablere et talenthold for både unge danske slagterelever og kvindelige slagtere foruden det almindelige arbejde med at udveksle faglig viden, erfaring og netværk på tværs af landegrænser og kulturer.

 Apple Flower Bar

Hvor der gøres hvad som helst ved nogle af kongerigets bedste æbler. Der vil blive presset æblemost, lavet æbleskum, slush-shots af æblebrændevin og serveret cider samt æble-cocktails.

 Nordhavn

På det yderste Nordhavn, lige før man vader ud i Øresund, ligger Nordhavn Manufactory, der huser eddikebryggeri, charcuteri og røgeri.

På HAVEN rykker Nordhavn ud på Refshaleøen. I Nordhavn udvikler og eksperimenter Erik Lautrup-Nielsen, i daglig tale "Pølse-Erik", med charcuteri og pølser, og på HAVEN medbringer han sine greatest hits.

Der vil desuden være Danmarkspremiere på culatello, en rundskinke, der har modnet siden sidste Haven Festival og du kan også glæde dig til at smage på uldgris-paletten, når Erik tilbyder både nakke, lardo og filet af uldgris. Fra NORDHAVN kan man også smage øl-, skimmel- eller gedepølser.

 HAVEN Hotdogs

Glæd dig til:

Pig & Chick hotdog med pølse af frilandsgris og kyllingehjerter med bagt perberfrugt og chipotle-dressing med råsyltet spidskål og purløg.

Surf & Turf hotdog med pølse af frilandsgris, torsk og muslinger. Krondild syltet sensommerkål og tatar-dressing.

 Green Haven 

Et åbent grøntsagsværksted med blandt andet ovnbagte blomkål med brunet smør og flækærte-falaffel med labneh, chili, spidskål bagt med Ras el Hanuot og grøn ærtepure med mynte. I den vertikale urtehave kan man pimpe sin ret med krydderurter.

 Estate Coffee

Estate Coffee blev stiftet af Claus Meyer og Søren Sylvest i 1996 og et årti senere begyndte de at brygge håndværksristet kvalitetskaffe fra eget mikroristeri i København, hvor der ristes langsomt i små batches på markedets mest miljøvenlige kafferister.

På HAVEN kan du glæde dig til at drikke kaffe brygget på Estate's økologiske signatur espresso, Tres Flores og sort kaffe brygget på JAZ, Single Estate.

 

Vi søger frivillige til HAVEN festival

Vi søger frivillige med godt humør og gåpåmod til at hjælpe os med at drive vores mange madboder på HAVEN festival den 10. og 11. august.

Frivillig under musikdagene
Her arbejder du 1 x 8 timer og opgaverne spænder fra at tilberede skøn mad sammen med nogle af Meyers dygtigste kokke, hvor der skal grilles, hakkes og bages, til opgaver som at betjene kasse, servicere kunder, tage opvasken og andre forfaldne opgaver.

Læs mere her

 

 

 

 

 

Relaterede nyheder

Seneste nyheder