arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

30. oktober 2018

Jul i Meyers Deli

I Meyers Deli har vi gjort klar til en knas-hyggelig december. Vi står klar med vores udgave af julefrokosten, bageriet har lavet særdeles julet bagværk, vi giver dig varmen med vores krydrede gløgg og hjælper dig også gerne med delikatesserne til din egen julefest derhjemme.

Vi har netop sat de klassiske juleretter på menukortet, så du kan nyde en dejlig julefrokost hos os eller tage lækkerierne med hjem til dit eget julebord.

Klassisk jule-ret
Glæd dig til andeconfit med rødkål og bagt æble, marinerede sild med syrnet fløde, lun leverpostej, sprød julesalat og naturligvis den gode risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler.


Deli's julefrokost på et bræt

Vil du smage lidt af det hele, så serverer vi Deli's julefrokost som et 'julebræt', hvor du får en bid af alle favoritterne serveret med vores hjemmebagte surdejsbrød og smør.

> Bestil Deli's julebræt her


Honninghjerter
Til den søde tand har vi krydrede honninghjerter og snitter med smørcreme, bløde havregrynskugler, julemuffins og sprøde småkager.

Gløgg
Du kan også få varmen på vores hjemmelavede gløgg; vælg mellem den lyse æblegløgg lavet med vores egen æblemost fra Lilleø eller den aromatiske røde gløgg med julens krydderier og vores egen rødvin.

Jul i kølemontren
Er du vært ved din egen julefest derhjemme, så tag et kig i vores kølemontre. Vi har fyldt op med alle de lækkerier og delikatesser, som er en del af det fristende julebord. Vores egen røgede laks, hjemmelavet leverpostej, oste, pølser, tre slags sild, mayonnaise, rødkål, rødbeder og flere andre af juletidens favoritter.

Meyers Deli
Gl. Kongevej 107
1850 Frederiksberg
Tlf. 33 25 45 95

Læs mere om Deli og bestil bord her.


Seneste nyheder