arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

4. januar

Hvis I ikke nåede at holde julefrokost i december eller vil fejre det nye år og samle venner og kolleger til nytårskur, så lad os tage hånd om jeres fest. 

Maden til festen

Hvis I vil holde festen hos jer, hjælper vores kokke hellere end gerne med en velsmagende menu, som I kan servere efter kun et minimum af køkkenforberedelse. Fyld bordet med grønne fristelser, sprøde salater og saftige delikatesser, der giver det bedste udgangspunkt for en festlig aften. 

Buffet

Hvis I er mange og gerne vil være sikre på, at der er noget for alle, så er vores buffet det oplagte bud. Her kan I glæde jer til en håndfuld dejlige rettr tilberedt med årstidens friske, sprøde grøntsager, lækre dips og snacks, dansk kød, økologisk brød fra vores bageri og en lækker og velsmagende dessert.

> læs mere om buffeten

Gæstemenu

Vil I hellere sætte jer til bords ved en klassisk 3-retters menu, så er gæstemenuen perfekt. Her sørger vi for en dejlig forret med kammuslinger i cremet jordskoksuppe kogt med muslingefumét og hovedret af okse stegt med sort peber og allehånde, brændt knoldselleri, spæde grønkålsblade, urteristede kartofler og kalveglace. 

> læs mere om gæstemenuen

Receptionsmenu

Receptionsmenuen er god både til formelle og uformelle arrangementer, og I kan sammensætte menu ud fra et udvalg af kanapéer og småretter efter sult og smag.

> læs mere om receptionsmenuen

Uanset jeres arrangements størrelse, type og anledning kan vi skræddersy en professionel og kreativ løsning, der imødekommer alle jeres behov og ønsker. Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier, bemanding og underholdning, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs.

Vi har adgang til en lang række attraktive lokaler og locations i og omkring København, der garanterer jer en helt enestående ramme for jeres event. Send en mail til post@meyers.dk. 

Alternativ julefrokost - ta' på gastronomisk teambuilding

Tag på Gastronomisk Teambuilding i Meyers Madhus sammen med kollegaer og medarbejdere og glæd jer til nogle fornøjelige timer i køkkenet, hvor I selv komponerer en velsmagende menu.

Vi lader samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I arbejder tæt sammen om at tilberede et fantastisk måltid.

I Meyers Madhus danner vores smukke omgivelser, dygtige kokke og værter rammen om en god aften sammen med kollegaerne.

> Læs mere her 

Gastronomisk teambuilding

Vi lader samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I arbejder tæt sammen om at tilberede et velsmagende jule-måltid. Hvad end I er til benhårde, kulinariske konkurrencer, vil lave alt fra bunden eller hellere blot vil lægge ”final touch” på menuen, så kan vi imødekomme jeres ønske med et skræddersyet tilbud. Fælles for alle arrangementer er vores hyggelige omgivelser, gode, økologiske råvarer og dygtige kokke og værter i topform.

Seneste nyheder