arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

01. november

Julesortiment i Meyers Bageri

Tirsdag 6. november præsenterer vores bagere årets julesortiment. De har øvet sig hele efteråret, og der er blevet plads til både gamle kendinger og spændende nyheder. 

Honninghjerter og snitter

Ingen jul uden de chokoladeovertrukne honninghjerter og de skønne honningsnitter med smørcreme og æblekompot. Vores bagere sætter fordejen over i sensommeren, for at udvikle smag og danne grobund for den rette saftighed og blødhed. Når vi endelig er klar til at skabe de smukke hjerter, er dejen fuld af aromatisk smag fra honningen og samtidig florlet, inden et tykt lag mørk chokolade fuldender de færdige honninghjerter. 

Vores bagere sørger også for den særlige julespandauer med kirsebær; dejlig wienerdej fyldt med vaniljecreme, syltede kirsebær og mandelsplitter, så tankerne næsten ledes hen på en skålfuld risalamande, når man bider i den. Vi har også gjort plads til juletebollen med store stykker mørk chokolade og appelsinmos, ligesom du kan finde mandelcroissanten fyldt med den særlige mandelmasse og toppet med mandelflager og et drys af flormelis.

Du kan naturligvis også finde de sprøde brunkager, pebernødder, jødekager og vaniljekranse. 

> Find vej til Meyers Bagerier

Af alle de vaniljekranse jeg har bagt gennem mit liv, er dette den lækreste. Vaniljekransene har en skøn hårdhed og sprødhed fra sukkeret, en passende mængde fedtstof, og så har de en god, gennemparfumeret vaniljesmag, fordi hele stangen bruges – den blendes simpelthen med sukker. Claus Meyer

 

Bag dem selv

Husk på, at vi altid glædeligt deler ud af alle vores opskrifter og tips og tricks, så du selv kan give dig i kast med julens bagværk derhjemme. Vi holder dig i hånden, når æbleskiven skal være saftig, når klejnerne skal være perfekt sprøde og samtidig søde og bløde indeni, og  

I vores opskriftunivers har vi samlet alle vores bedste juleopskrifter, men vi giver dig også et par af vores favoritter lige her. 

> Vaniljekranse

> Æbleskiver

> Brunkager

> Honningsnitter

Bagværk er meget regionalt. Det gælder også for æbleskiven, der i den form, den er blevet bevaret i, som en kage bagt i en særlig pande med halvrunde fordybninger, kun kendes i Sverige, Norge og Danmark, og meget tyder på, at den oprindelig er dansk. Æbleskiver er formodentlig opstået som skiver af æbler i en beignetdej bagt i fedtstof, men æbleskivepanden kendes i hvert fald fra 1500-tallet.

Seneste nyheder