arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

24. september 2018

Vi har samlet vores bedste bud på julens fester og gaver, der passer lige til jeres virksomhed. 
Uanset om I ønsker julefrokosten leveret, vil sætte jer til bords i en af vores restauranter eller selv gå i køkkenet, så har vi løsningen til jer.

Maden til jeres julefest

Vores kokke i Meyers Køkken pisker, rører, koger, snitter, steger og confiterer i timevis, så I kan diske op med alt, hvad julehjertet kan begære til firmaets julefrokost.

Årets julemenu

- Gammeldags modnede sild i mild peberrodscreme med sprøde æbler og urter

- Koldrøget laks fra Nordhavn Manufactory med marineret knoldselleri, tyttebær og dildspidser

- Charcuteri fra Nordhavn Manufactory med sprøde rødder og bredbladet persille

- Braiseret dansk gris med Meyers øl og karamelliserede løg

- Confiterede andelår med frisk timian og havsalt

- Rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavn Eddikebryggeri

- Små ristede kartofler med havsalt og timian

- Salat af bagte jordskokker med vinterkål, krydderurter og ristede hasselnødder

- Koldhævet hvedebrød og rugbrød fra Meyers Bageri

- Risalamande med kirsebærsauce med amaretto, kanel og drys af sukkerristede mandler 

DKK 208 pr. kuvert. eks. moms.

Læs mere og bestil

Læg hele julefesten i vores hænder
Vi hjælper gerne med kokke og tjenere hos jer eller på vores spændende lokationer i København.

Kontakt Tlf.: 3918 6900 / Mail: post@lmfood.dk 

Hold en alternativ julefrokost - I laver den sammen 
Vil I skifte den traditionelle julefrokost ud med nogle fornøjelige timer i køkkenet, hvor I selv komponerer en skøn, økologisk julemenu? 

Vi lader samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I arbejder tæt sammen om at tilberede et velsmagende julemåltid.

Uanset om I er til benhårde kulinariske konkurrencer, vil lave alt fra bunden eller hellere blot vil lægge sidste hånd på menuen, så kan vi imødekomme jeres ønske med et skræddersyet tilbud.

Fælles for alle arrangementer er vores hyggelige omgivelser, gode, økologiske råvarer og dygtige kokke og værter i topform.

 • Meyers Madhus
  Tlf: 3536 3837
 • Giv medarbejderne en gave for livet

  Med et gavekort til Meyers Madhus kan du sende kunderne eller kollegerne på madkursus med nogle af landets bedste kokke og bagere. De kan lære at bage så englene synger eller tage på opdagelse i verdens spændende køkkener; fra det ny nordiske til Italiens landkøkkener eller mexicansk street food.

  > Se alle vores kurser

  Hold årets julefest hos os

  Hold årets julefest i spektakulære rammer på en af vores restauranter, hvor vores kokke forener god julemad og dejligt værtskab for dig og kollegerne.

  Julemiddag og fest i BLOX

  Hold årets julefrokost i moderne og urbane omgivelser i det nye BLOX EATS. Her kan I nyde en dejlig 3-retters juleanretning med smagfulde sager i glasset og en skøn atmosfære, hvor havnefronten møder de brostensbelagte gader.

  Julemiddag og fest på Søren K

  Lidt længere nede af kajen, i Den Sorte Diamant, ligger restaurant Søren K. Her kan du og dine kolleger nyde en helt særlig 3-retters menu med julens bedste klassikere i de elegante omgivelser med udsigt til Knippelsbro og Christianshavn.

  Julemiddag på Ofelia

  På restaurant Ofelia i Skuespilhuset elsker vi også julen! Det kan man både se, smage og dufte, når man besøger den smukke foyer. Inviter kolleger eller kunder på en dejlig 3-retters menu, som I kan dele i fællesskab, når der dækkes op i teatrets smukke sceneri.

 • Tlf: 2893 9010
 • Relaterede nyheder

  Seneste nyheder