arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

6. september 2018

Kom til Madfest i Nørrebroparken 26. september og vær med til en hyggelig eftermiddag i økologien og madglædens tegn for børn og voksne.

Igen i år tager vi det gode måltid med ud i byrummet og fejrer indsatsen for madglæde og økologi i Københavns Kommune. Til årets madfest omdannes Nørrebroparken til et stort madværksted med bålmad, fermenteringsworkshop, kaffelangbord og meget andet. Børnene kan starte dagen med Madlivsløbet kl. 10, hvor de møder udfordrende smagsoplevelser, der styrker madmodet. Om eftermiddagen kl. 15-17 byder vi på kaffe og godt bagværk ved det store kaffelangbord. Her kan I få en sludder med sidemanden, og vi kårer en vinder i årets bagekonkurrence. Vi glæder os til at se jer til en festlig dag i måltidets tegn.

Seneste nyheder