arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

I december lancerer det hæderkronede champagnehus Krug og Michelin-restauranten STUDIO muligheden for at stifte bekendtskab med det ypperligste indenfor gastronomien i en helt særlig nytårsmenu, du kan tilberede hjemme.

Nu hvor 2016 er begyndt at gå på hæld, og det nye år nærmer sig med hastige skridt, er det tid til at kigge fremad og lægge planer for årets sidste aften. Perlende champagne og nytårsaften er ikke til at skille ad, og kombinerer man de to med original musik samt en Michelin-belønnet stjernekok, har man alle ingredienserne til en helt formidabel aften. I samarbejde med Michelin-kok og Krug-ambassadør Torsten Vildgaard, samt musikerne Simon Littauer og Malthe Møller Beck i ensemblet Avila Past, har Krug således lagt an til en symfoni for alle sanser i deres nye kampagnefilm, som lægger an til en uforglemmelig oplevelse; en eksklusiv nytårsmenu, der kan tilberedes i dit eget hjem.

Bliv Michelin-kok for en aften

Som noget helt særligt giver Krug og STUDIO dig i år mulighed for at købe en udsøgt nytårsmenu for kun 500 kr. pr. kuvert, men der forberedes kun 50 kuverter i alt, så det gælder om at være hurtigt ude. Du booker dit valgte antal kuverter på extraordinarymatch.krug.com fra 19. december fra kl. 9 om morgenen. Her kan du desuden downloade en særlig playliste til aftenen fra Avila Past, læse mere om samarbejdet og se filmen, hvor fortolkningen af sjælfuld musik og sublim gastronomi går op i en højere enhed.

Se også: Film om STUDIO og Krugs nytårsmenu
Læs mere og bestil nytårsmenuen her: extraordinarymatch.krug.com
Læs mere: STUDIO på The Standard

Menu

 

Tapioka chips krydret med salt, eddike og vadouvan
Dip på ristet gær

 

Surdejsbrød bagt på ølandshvede
Hjemmekærnet smør

 

Bagt skærising med smørkogte løg
Ukrudt og champagnesauce med ramsløgskapers

 

Stegt krondyrsfilet med 'seje' rødbeder og solbærlæder
Fermenteret hvidløgspuré og rød syre

 

Waldorf salat - STUDIO style
Parfait på fåremælksyoghurt med sød salat på blegselleri, æbler og aromatiske urter

 

Kransekage med orange chokolade

 

Menuen koster 500 kr. pr. kuvert og for 1195 kr. får du 1/1 flaske Krug Grande Cuvée eller en 1/2 flaske for 595 kr., som kan købes ved afhenting af menuen på STUDIO.

 

Læs mere og bestil nytårsmenuen her: extraordinarymatch.krug.com

Torsten Vildgaard – kokken bag
Som Krug-ambassade i Danmark var et nytårssamarbejde mellem STUDIO og det anerkendte champagnehus oplagt. Køkkenchef, og gastronomisk fyrtårn på STUDIO, Torsten Vildgaard har sammensat nytårsmenuen ud fra smagene i Krug Grande Cuvée, og netop denne champagne er derfor oplagt som det gennemgående element i hele middagen. På STUDIO eksperimenterer Torsten Vildgaard og hans team altid med sæsonens lækreste råvarer på en måde, der får det bedste frem i alt fra bladselleri til krondyr, og nytårsmenuen byder på et væld af sanseoplevelser for både øjne og mund.

Champagne til hele nytårsmenuen
Krug Grande Cuvée er, med en blanding af over 120 vine fra mere end 10 forskellige årgange, en kompleks champagne, og Eric Lebel, der er kældermester hos Krug, forklarer, hvorfor Krug Grande Cuvée kan (og bør) drikkes til forskellige retter: "En blanding af så mange forskellige vine fra forskellige årgange afgiver smagsnuancer og aromaer, som ikke ville være muligt for mig at skabe med vine fra én enkelt årgang. Krug Grande Cuvées rigdom og fylde gør det muligt for alle at få en smagsoplevelse, der appellerer til ens følelser gennem flere forskellige retter".

Krug champagne
Krug har altid levet op til sit ry som dét champagnehus, der hvert år, uanset vejrforhold, formår at lave fantastisk champagne. Krug blev grundlagt i 1843 af Joseph Krug, der havde en vision om at skabe en champagne, der giver ultimativ nydelse og velbehag uanset vejrforholdene det pågældende år. Ved at holde skarpt øje med hver enkelt vinmarks karakteristika og ved at samle en umådelig stor beholdning af reservevin, fra mange forskellige år, blev Joseph Krugs drøm virkelighed - og er gældende den dag i dag.

Bliv ekspert på din flaske Krug
Bliv aftenens champagneekspert og lær alt om din flaske Krug ved at downloade Krug ID og scanne den 6-cifrede kode på bagsiden af flasken. Her kan du blandt andet lære om den ældste vin i flasken, procentdelen af reservevin og noter om årets høst.

'An Extraordinary Match'

Perlende champagne og nytårsaften er ikke til at skille ad, og kombinerer man de to med original musik samt en Michelin-belønnet stjernekok, har man alle ingredienserne til en helt formidabel aften. I samarbejde med Michelin-kok og Krug-ambassadør Torsten Vildgaard, samt musikerne Simon Littauer og Malthe Møller Beck i ensemblet Avila Past, har Krug lagt an til en symfoni for alle sanser i denne kampagnefilm, som lægger an til en uforglemmelig oplevelse; en eksklusiv nytårsmenu, der kan tilberedes i dit eget hjem.

Læs mere på: www.extraordinarymatch.krug.com

Seneste nyheder