arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Tirsdag 23. oktober 2017

Så er der nyt fra vores venner hos Løgismose, denne gang med en 'vild' efterårsudgave af Løgismose Vinklub

Hårvildt, fjervildt og vinene dertil
"Blandt kokke rangerer vildtkød højt, og det var gennem min uddannelse inden for restaurationsbranchen, jeg første gang stiftede bekendtskab med opsplitningen af begrebet vildt i 'hårvildt' og 'fjervildt'.

Med hårvildt menes de pattedyr, der jages i Danmark, det vil sige hovdyr som kronhjort, rådyr, vildsvin med mere, samt gnaverne kanin og hare. Der jages også andre pattedyr for eksempel ræv, men de spises ikke og medtages derfor ikke ud fra en gastronomisk betragtning.

Fjervildt er en fællesbetegnelse for alle de fugle, der jages, altså bestemte arter ænder, gæs, vadefugle, hønsefugle, måger og duer.

Jeg er senere blevet opmærksom på, hvor vigtig denne opsplitning er både i forhold til tilberedning og garniture valg og – ikke mindst – i forhold til vinvalg.

I denne udgave af Løgismose Vinklub kan du finde mine og smagepanelets udvalgte vine til både hårvildt og fuglevildt, blandt andre særligt udvalgte flasker."

Thilde Maarbjerg
Chefsommelier, Løgismose


Pierre Gaillard – Nordrhône

Syrah par excellence til sæsonens hårvildt
Pierre Gaillard stemmer i med sine ærketypiske vine, der nærmest fremstår aristokratiske, intellektuelle og cravate noire, som god Nordrhône nu engang er, hvis det er klassisk.

Læs mere og bestil her


Cava fra Castellroig

Nye højder for Castellroigs cava
Barren er hævet betragteligt, og det understreges af, at der nu udelukkende findes vintage cava i Castellroigs sortiment.

Læs mere og bestil her


Château Tour de Gendres og Georges Duboeuf

Hvide vine til efterårets rødder
"Jeg var alligevel nysgerrig, da Réjane Feltz fra Château Montfrin anbefalede os at gå forbi hendes gode ven fra Château Tour de Gendres, som også var repræsenteret på den økologiske vinmesse i Marseille i januar." – Thilde Maarbjerg

Læs mere og bestil her


Saftig Barbera

Piemontes nye funklende stjerne – Nizza
"Dette er lige præcis den saftige Barbera, som vi altid har drømt om at kunne præsentere i vinklubben" – Thilde Maarbjerg

Læs mere og bestil her


Dansk æble- og druevin fra lilleø

Lilleø Vin – fra Smålandshavet omkring Lolland
Fuldstændig ude af trit med, hvad alle andre vinbønder i Danmark gjorde, valgte man at plante såkaldte internationale druesorter i form af Pinot Gris, Chenin Blanc, Grüner Veltliner, Riesling, Sauvignon Blanc og Sylvaner.

Læs mere og bestil her


Snacks, tapas og antipasti

Småretter og snacks
Med denne kasse hylder vi den sydeuropæiske kultur for de enkle snacks, tapas og antipasti – alle de små retter, som kan nydes inden det ”rigtige” måltid starter. Et enkelt sødt produkt har dog også sneget sig ind, da intet måltid som bekendt er fuldendt uden en sød afslutning.

Læs mere og bestil her


Château Dallau – Bordeaux

Bordeaux 2015 i OWC
Bordeaux Supérieur er en stor og broget appellation, som dog fra tid til anden lyser op, og så bliver det rigtig sjovt.

Læs mere og bestil her


Løgismose Vinklub

 

Løgismose Vinklub er Danmarks ældste vinklub, startet af Lene og Sven Grønlykke i 1972. Siden har vinklubben været på jagt efter Europas bedste vine, og har smagt, duftet og importeret kvalitetsvine direkte fra vinbønderne til de danske vinelskere.

 

Falsled Kro importerede dengang som nu udvalgte vine til kroens vinkort, som man ganske nytænkende mente at vinelskere burde få andel i. Vinklubben har siden bibeholdt at være en gratis og uforpligtende vinklub med attraktive fordele – som i 2017 kan fejre 45 års jubilæum!

 

Løgismose Vinklub tegnes nu af Løgismoses vinspecialister med chefsommelier Thilde Maarbjerg, tidligere sommelier og restaurantchef på Kong Hans Kælder gennem 10 år, i spidsen.

 

Det får du som medlem af Løgismose Vinklub:

 

  • Nyheder om store, skæve og overdådige vine til særlige priser
  • Rabatter og tilbud på vine, spiritus og delikatesser
  • Kode til fri fragt på din ordre
  • Ekspertviden om områder, producenter og årgange
  • Inspiration til sammensætning af mad og vin
  • Levering lige til døren på fastland og brofaste øer

 

Tilmeld dig Løgismose Vinklub

Se Løgismose Vinklub oktober/november 2017 som e-magasin

Seneste nyheder