arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

02. juni 2019

Sankthans står for døren. Traditionen tro, skal der synges om det sitrende bål, og aftenen giver anledning til at nyde et godt måltid på grillen.  

Vi har prikket kokken på skulderen og samlet vores seks bedste opskrifter til din sankthansaften, der kan bruges fra før bålet tændes og lige til de sidste ulmende gløder.

Hvis du hellere vil lade os tage køkkentjansen, har vi igen i år sammensat en sommerlig sankthansbuffet, der passer perfekt til den lyse aften. Læs mere om denne nederst.  

Grillede majskolber med ølsmør

Majskolber er et sikkert hit for både store og små, og hvis du griller dem, løfter du de søde majs til helt nye højder. Er majsene ikke helt friske og dækbladene dermed lidt tørre, så stænk dem med lidt vand, inden du griller dem, så de ikke futter helt af over gløderne. 

Find opskriften

Grillet gris med vilde urter og kærnemælksdressing

Brug de vilde urter, du har til rådighed. Salaten fungerer også rigtig godt med kørvel, løvstikke, persille, brøndkarse eller basilikum. 

Find opskriften

Grillet hjertesalat med brunet smør

Den nøddeagtige smag fra brunet smør er skøn til den grillede hjertesalat, og spidskommen og basilikum tager salaten en tur til det østlige middelhav.

Find opskriften

Sankthanskage

Dejlig marengsbund med letpisket fløde og danske, friske jordbær. Perfekt at nyde inden bålet skal tændes.

Find opskriften

Bål-popcorn

Den sidste, ulmende – men stadig stærke – varme fra et bål, kan bruges til alt muligt. F.eks. til at lave popcorn over på denne smarte måde. Majskernerne popper i fuldt udsyn, og så er der noget "Ole-opfinder" over teknikken, som gør det rigtig sjovt for børnene at være med.

Find opskriften

Snobrød

At bage snobrød er en hyggelig beskæftigelse for både store og små. Her har vi udviklet opskriften en smule, så den er lavet på ølandsfuldkornsmel og tilsat en håndfuld vilde urter. 

Find opskriften

Snobrød til sankthans

Det er altid hyggeligt at lave snobrød, og det er et hit at mødes om bålet med spidsede pinde og en klump dej. Selvom snobrød normalt er børnenes beskæftigelse, så kan man faktisk lave både velsmagende og lødige brød på pinden.

Sankthansbuffet leveret i hele landet

Vores kokke hiver grønt op af jorden og snitter, hakker, pisker og steger en dejlig Sankthansbuffet som du kan servere for venner og familie inden heksen brændes af og midsommervisen skal synges.

Menuen kræver kun et minimum af køkkenforberedelse, inden gæsterne kan sætte sig til bords.

 

- Bestil senest 20. juni kl. 23.59

- Levering lørdag 22. juni i hele landet

> Bestil menuen her

 

Seneste nyheder