arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

7. juni 2019

Maden til sommerens løb

Vi tager benene på bakken og skruer op for energiniveauet, når København lægger asfalt til massevis af fællesløb henover sommeren. Kvindeløb, børneløb, kollega-løb, deli-løb....

Vi sørger for dejlig mad og friske picnicboxe, så du kan slå dig ned på byens græsplæner og fortovskanter og fejre din sejr sammen med venner og familie, når målstregen er krydset.

Se alle menuer til sommernes løb herunder. 

 

Make a Mark-løbet

Picnickurv til Make a Mark-løb i København

Vores kokke har sammensat en fristende picnicboks, som du kan nyde efter årets Make a Mark-løb.

Vær med til det første ‘Make A Mark’-løb 22. juni på Østerbro i København - et løb, der hylder girl-power og kvindemod og bruger energien fra løb til at skabe afgørende forandring for kvinder i Danmark.

> Læs mere om picnic til Make a Mark

 

> Tilmeld dig løbet hos Sparta her

 

Picnicmenu til Fri for Mobberi Børnestafet i København

Fri for Mobberi-børnestaffet

Ungerne kan glæde sig til marineret Løgismosekylling, pasta med hjemmelavet mild persillepesto, sprøde snackgrøntsager og lun ølandshvedebolle. 

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning. 

> Se picnicmenuen

> Tilmeld junior til løbet hos Sparta her

Maden til DHL-løb

Maden til DHL-stafet med kollegerne

DHL Stafetten er verdens største motionsløb og afholdes for 39. gang i år. 

Skal du og dine kolleger med til den festlige løbsdag i Fælledparken, så lad os give en hånd med maden, så både de ihærdige løbere, de uundværlige heppere og alle de andre glade kolleger kan nyde et dejligt måltid, når strabaserne er overstået. 

Vores kokke har sammensat en fristende picnicmenu, der er nem at gå til og sætter smag på jeres aften i Fælledparken. Menuen kommer i holdstørrelse, så en kasse indeholder mad til 5 personer og afhentes nemt i vores telt på pladsen mellem kl. 16.30-19:00.

> Læs mere om maden til DHL-stafet

> Meld jer til DHL-stafet

Seneste nyheder