arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

10. april 2019

Madens folkemøde 2019 

I år spirer et nyt frø i Mad Danmark. Det er Madens Folkemøde, som afholdes første gang den 10. – 11. maj.

Madens folkemøde har en ambition om at samle madfolk, meningsdannere, aktører, producenter og madglade danskere og skabe et stærkere fællesskab om vores natur, mad og fødevarekultur. Der vil blive talt med mad i munden, og alle er velkomne. 

Bag Madens Folkemøde står en gruppe af madlandet Danmarks mest markante stemmer, der mener, at samtalen om vores mad er vigtigere end nogensinde. Du skal forberede dig på, at vi kommer til at tale med mad i munden om fødevarer, gastronomi, mad, landbrug og produktion. Madens Folkemøde

Mød os på Madens folkemøde

Meyers er naturligvis med under Madens Folkemøde med et væld af aktiviteter - vi inviterer blandt andet til debatter, masterclasses, workshops for både voksne og børn og selvfølgelig serverer vi også saftige, sprøde flæskestegssandwich, grønne retter og lune kanelsnurrer. 

Det koster 50 kr. i entré for at deltage i Madens Folkemøde, og du kan købe din entrebillet her. Børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Meyers program for Madens Folkemøde

Fredag 10. maj:

- Bageworkshop for børn 

- Madbod: Meyers x Hotel Saxkjøbing   

- Fermentering for børn

- 'Surt show': Smagning – Nordhavn eddike                                 

- Masterclass – Nordhavn tempeh                           

- Debat: Hvem bestemmer dagens ret?

- Debat: Hvor blev smagen af i al denne snak om mad? 
- Claus Meyer, Gastronomisk entreprenør, Meyers
- Ole G. Mouritsen, Prof. , KU FOOD og Smag for Livet

- Emil Krøll, Iværksætter, Circular Food Technology
- Leif Nielsen, Branchedirektør, DI-Fødevarer
- Sanne Vinther, direktør, Arla Fonden

- Fællesmiddag 

Lørdag 11. maj:  

- Mega Bageworkshop

- Madbod: Meyers x Hotel Saxkjøbing

- Bageworkshop for børn                                             

- Fermentering for børn               

- Debat: Økologisk korn til fremtidens landbrug og morgendagens brød

- Debat: Kan mad og måltider skabe bedre liv?
- Helle Øbro, Direktør i Askov Fonden
-
Søren Skjødt, forstander på Godhavn og formand for FADD
-
Natasha Al-Hariri, debattør
- Anders Folmer Buhelt, akademichef, Akademiet for Social Innovation
- Ferhat Turan, stifter af den socialøkonomiske virksomhed Comeback Cleaning
-
Moderator: Dorthe Petersen direktør, Meyers Madhus

Vil du vide mere om, hvad du kan opleve på Madens Folkemøde? Så læs her.

 

Seneste nyheder