arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Lørdag 27. august i Kongens Have

Glæd jer til en sjov dag for hele familien, hvor børnene tager benene på nakken, udfordrer sig selv og hinanden 
– og giver kræsenheden baghjul. Værter: Sofie Linde og Joakim Ingversen

Undervejs på ruten til Madmodsløbet smager børnene sig igennem seks spiselige poster, der helt sikkert ikke minder om noget, der normalt ville lande på middagsbordet en onsdag aften. Vi sætter smagsløgene på prøve og inspirerer forhåbentlig børnene til at blive mere modige med mad.

Ved startområdet vil der være sjov og løjer med Sofie Linde, vært på X-factor og kendt fra både DR Ramasjang og Ultra, og Joakim Ingversen, som også spreder godt humør på DR Ultra og som sidekick i fredagsprogrammet ’Alle mod 1’ på DR.

Sidste år blev børnene undervejs på ruten udfordret af smagsprøver som kalvetunge, tangpesto og røget krondyrkølle. I år bliver det endnu vildere endnu. Ved målstregen er der medaljer og goodiebags med lækkerier og andet godt til alle deltagere, og naturligvis kan man også som sædvanlig hilse på kamelen Abu. Madmodsløbet afvikles for fjerde år i træk sammen med Arla Food Fest, og billetten til løbet giver adgang til hele området lørdag, hvor der vil være masser af aktiviteter med kulinariske oplevelser, sjove indslag og musik.

Hvem kan løbe med og hvad koster det?
Til og med 12. august sælges Early Bird billetter til DKK 130. Herefter koster billetterne DKK 150. Vi anbefaler, at løbsdeltagerne er mellem 4 – 13 år, men skulle en tre-årig eller en 14-årig have lyst til at deltage, er de mere end velkomne. Hver løbsdeltager kan uden beregning have en voksen ledsager med ind på festival-pladsen. Små børn i alderen 0-3 år har gratis adgang.

Rutekort til Madmodsløbet
Her kan du downloade rutekortet som PDF, så du kan printe det og hænge det på køleskabet. 

Tag benene på nakken for et godt formål
Løbet arrangeres af Meyers Madhus og overskuddet går til fonden Melting Pot, der er stiftet af Claus Meyer, og som hjælper udsatte unge gennem projekter der har mad, madhåndværk og entreprenørskab som gennemgående elementer.

Læs mere om Madmodsløbet her
Køb billetter her
Læs mere om Fonden Melting Pot her
Læs mere om Arla Food Fest her

Se film om Madmodsløbet her

Seneste nyheder