arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Vi inviterer på gode måltider og madoplevelser i efterårsferien

I 10 dage i efterårsferien, fra kulturnatten fredag 9. oktober til og med søndag 18. oktober, inviterer vi til gode måltider og madoplevelser, som du kan nyde og dele med andre.

Vi glæder os til at præsentere en spændende og alsidig række madoplevelser for børn og voksne, der med fællesskabet i centrum indbyder til, at vi spiser sammen og deler de gode sager henover bordene.

Du kan komme til folkemiddag i Avnstrup Asylcenter, til mangfoldigheds-folkekøkken i kirken på Blågårds Plads, tage med på pop-up restaurant ud til Øresund, hvor vi smager på himmel og hav og ikke mindst få en helt eksklusiv chefs table oplevelse med 8 serveringer i vores bageri på Gl. Kongevej. Du har også mulighed for at nyde særlige dele-menuer på vores restauranter og få lærerige fællesoplevelser for børn og voksne i Madhuset på Nørrebro, der i ferien bugner med spændende oplevelser for børn og voksne.

Se hele programmet for Meyers Måltidsfestival her.

Seneste nyheder