arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

29. juni 2017

Vil du med i marken gå?

Meyers traditionsrige markvandring har fået vokseværk og i år ruller vi ud hos 5 kyndige, økologiske landmænd til markvandring på Fuglsøgård i Haderslev, Kærgård i Jordrup, Holckenhavn Gods i Nyborg, Grantoftegård i Smørum og Mørdrupgård i Lynge.

Landmændene vil i følgeskab med Meyers brødpassionerede fagfolk, i fællesskab forklare, hvorfor det gode korn og det velsmagende brød er uløseligt forbundet. Du får også rig mulighed for at stifte bekendtskab med alt fra ølandshvede til purpur og alle de andre både nye og gamle sorter.

Efter en tur i marken, skal vi sammen røre en dej, og du vil blive indført i Meyers 10 bagebud. Der vil undervejs være masser af gode råd og tips og tricks at hente til bagning. Til sidst bliver der lejlighed til at smage på Meyers brød bagt på forskellige kornsorter og udover din egen færdigrørte dej, får du en godtepose med hjem til at kickstarte eller pleje din bagelyst.


Rabatkode Markvandringerne er blevet til i samarbejde med Coop, så vi giver en særpris til Coop-medlemmer. Rabatkoden du skal indtaste i check-out, lige inden betaling, er coopmarkvandring, og så skal du huske dit Coop-kort, som skal vises, når du møder op.


Markvandringerne finder sted på følgende datoer: 26. og 27. juli + 1., 2. og 3. august.

Pris: 200 kr.
Coop medlemspris: 100 kr.

TILMELD DIG HER

Du kan se tid, sted og tilmelde dig markvandringerne her

Seneste nyheder