arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

19. juni 2018

Vil du med i marken gå?

Igen i år ruller vi vores traditionsrige markvandring ud ud hos tre kyndige, økologiske landmænd på Kærgård i Jordrup, Holckenhavn Gods i Nyborg og Vejgården i Helsinge.

Landmændene vil i følgeskab med Meyers brødpassionerede fagfolk, i fællesskab forklare, hvorfor det gode korn og det velsmagende brød er uløseligt forbundet. Du får også rig mulighed for at stifte bekendtskab med alt fra ølandshvede til purpur og alle de andre både nye og gamle sorter.

Efter en tur i marken, skal vi sammen røre en dej, og du vil blive indført i Meyers 10 bagebud. Der vil undervejs være masser af gode råd og tips og tricks at hente til bagning. Til sidst bliver der lejlighed til at smage på Meyers brød bagt på forskellige kornsorter og udover din egen færdigrørte dej, får du en godtepose med hjem til at kickstarte eller pleje din bagelyst.

Program for dagen:
Kl.16.30 velkomst og præsentation af landmanden
Kl.16.40-17.30 tur i marken: vi snakker om korn og mel og landmanden viser øser af alt sin kornviden.
Kl.17.30-18.00 vi får hænderne i dejen og får gode råd om bagning, surdej og brød.
Kl. 18.00-18.30 vi smager på brødet, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.


 


Markvandringerne finder sted på følgende datoer: 31. juli + 1. og 3. august 2018.

Pris: 200 kr.

TILMELD DIG HER

Du kan se tid, sted og tilmelde dig markvandringerne her

Seneste nyheder