arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Nyt madkursus, hvor du kan udforske de autentiske gadekøkkener med forfatteren til en ny mexicansk kogebog.

Kurset spænder fra essentielle mexicanske husmoder-færdigheder som at bage sine egne majstortillas og fremstille klassiske salsaer, frijoles refritos mm. til tilberedning af en række små retter – ikke mindst de knivskarpe tacos, som er indbegrebet af mexicansk street food. Det hele bliver til et sammensurium af farverige, saftige, sprøde, og hotte smagsindtryk, som vi nyder med iskoldt mexicansk øl og aqua fresca til.

Hvad lærer du?
Råvarerne er et kapitel for sig, og vi går især i dybden med brugen af chilier, både de friske og de tørrede af slagsen, som ofte ikke er så stærke, men giver en fantastisk smag.

Vi skal bl.a. tilberede 'birria de res' – en street food klassiker med pulled beef fra Jalisco-regionen – og 'tostadas con chorizo', som er sprøde, toppede majstortillas. Vi laver klassiske salsaer, heriblandt 'salsa roja', 'pico de gallo' og 'salsa de almendras con queso de cabra', som vi bruger i forskellige serveringer. Vi kommer selvfølgelig omkring den perfekte guacamole, og du stifter bekendtskab med gadekøkkenets bud på sandwiches i form af 'torta con pollo'. Vi tager også forbi det søde køkken og bager en mexicansk chokoladetærte med tequilamarineret frugtsalat, 'pie de Kahlúa con ensalada de frutas'.

Underviseren på kurset, Bente Nissen Lundsgaard, har sin kærlighed til og indsigt i de mexicanske køkkener fra kokkeskoleophold og rejser i landet. Bente står bag en række kogebøger, hvor den nyeste er "Smagen af moderne Mexico" fra 2014.

Bemærk, retterne på kurset kan variere med sæsonen og kokkens inspiration på dagen.

Hvad får du?

  • En overdådig mexicansk middag
  • Alle drikkevarer inkl. velkomstdrink, en 'pre-dinner cocktail' og øl er inkluderet
  • Du får opskrifterne med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N

Seneste nyheder