arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

11. juli 2018

Nu kan du smage vores kokkes helt nye menu Meyers Bistronie. En spændende nyhed i vores udvalg af mad til weekenden eller til det helt store gæstebud.

Med Meyers Bistronomie ønsker vi at gøre det simpelt at servere en menu lidt udover det sædvanlige. Vores kokke har taget udgangspunkt i genren bistronomie, hvor det bedste fra den eksklusive gourmetverden kombineres med helt enkle tilberedninger, hvor det grønne er i centrum, og hvor vi deler maden rundt om bordet.

Vi glæder os til at præsentere sensommerens bistronomie-menu, der er fuld af råvarerne fra den danske køkkenhave sat i kærligt selskab med smagsnuancerne fra det japanske køkken. Se mere herunder.  

Menuen består af en række små, enkle retter, der indbyder til, at I spiser sammen i fællesskab, og deler de gode sager henover spisebordet. Uformelt, men lidt ud over det sædvanlige. Fun dining, der smager af fine dining.

Menuen er lokal, når sæsonens råvarer fra vores egen natur er maksimalt fyldt med smag, og globalt, når en helt særlig ingrediens fra fjerne egne kan løfte en ret til nye højder. Især det japanske køkken klæder bistronomie. Her ranger grøntsagerne højt, retterne er enkle i deres udtryk, og der er fuld smæk på smagen.

 

Skal vi anrette - eller vil du selv?

Meyers bistronomie kan leveres på to forskellige måder. 

Vi leverer færdiganrettet mad

Er I flere end 10, og foretrækker I, at vi klarer både madlavning og anretning, så vælg catering. Her sørger vi for, at menuen bliver smukt anrettet på porcelænsfade, så I faktisk blot skal sætte maden på bordet, når vi leverer det til jer. Ugen efter leverer I porcelænsfadene tilbage til vores køkken i Nordhavn.
Catering leveres på hele Sjælland. 

Læs mere om Meyers Bistronomie som catering

Vil du selv anrette?

Hvis I hellere selv vil stå for de sidste greb i køkkenet og anrette maden på yndlingsservicet derhjemme, så vælg Meyers Bistronomie som madkasser. Her pakker vi alle retterne i engangsemballage og lægger en udførlig vejledning ved, så I nemt kan få maden til at se indbydende ud derhjemme. Fra 4 kuverter. Leveret i hele landet.  

Læs mere om Meyers Bistronomie som madkasse

 Hvad er Bistronomie?

Man kan sige, at i genren Bistronomie er de hvide duge og formelle tjenere med handsker væk, og retterne er generelt simplere i deres udtryk. Enkeltheden og det mere grønsagsbasserede har bidraget til, at det japanske køkken har haft en del indflydelse i denne genre. Nanne Elisabeth gastronomisk udviklingschef

Seneste nyheder