arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

11. juli 2018

Meyers Bistronomie er en spændende nyhed i vores udvalg af mad til weekenden eller til det helt store gæstebud.

Med Meyers Bistronomie ønsker vi at gøre det simpelt at servere en menu lidt udover det sædvanlige. Vores kokke har taget udgangspunkt i genren bistronomie, hvor det bedste fra den eksklusive gourmetverden kombineres med helt enkle tilberedninger, hvor det grønne er i centrum, og hvor vi deler maden rundt om bordet.

Efterårets bistronomie-menu er fuld af sæsonens råvarer sat i kærligt selskab med smagsnuancerne fra det japanske køkken. Se mere herunder.  

Menuen består af en række små, enkle retter, der indbyder til, at I spiser sammen i fællesskab, og deler de gode sager henover spisebordet. Uformelt, men lidt ud over det sædvanlige. Fun dining, der smager af fine dining.

Menuen er lokal, når sæsonens råvarer fra vores egen natur er maksimalt fyldt med smag, og globalt, når en helt særlig ingrediens fra fjerne egne kan løfte en ret til nye højder. Især det japanske køkken klæder bistronomie. Her ranger grøntsagerne højt, retterne er enkle i deres udtryk, og der er fuld smæk på smagen.

 

Levering på to forskellige måder

Meyers Bistronomie kan leveres på to forskellige måder afhængig af, hvor i landet, du bor:

Hele landet – Min. 4 kuverter
Vi leverer Meyers Bistronomie til hele landet (fastland og brofaste øer) fra 4 kuverter. Her pakker vi alle retterne i engangsemballage og vedlægger en overskuelig og hjælpsom vejledning, så I nemt kan anrette maden og få tallerkenen til at se indbydende ud derhjemme. Kun 2 dages leveringsfrist: 

Bestil senest onsdag kl. 23.59 og få leveret den kommende fredag.

Se menuen og bestil Meyers Bistronomie til hele landet

Storkøbenhavn og Sjælland – Min. 10 kuverter
Er I flere end 10 spisende, og bor du på Sjælland, kan du enten hente din menu hos Meyers i Nordhavn i København eller få den leveret. Menuen er anrettet på porcelænsfade og -skåle og kræver minimal forberedelse inden servering. Porcelænsfadene skal returneres til vores køkken i Nordhavn eller kan afhentes dem efter aftale. 

Bestil 5 dage før levering/afhentning. Vi leverer hver dag.

Se menuen og bestil Meyers Bistronomie til Storkøbenhavn og Sjælland.

Vi leverer gratis til disse postnumre på Sjælland. Bor du i et andet postnummer på Sjælland, så ring 39186900 og få et tilbud.

 Hvad er Bistronomie?

Man kan sige, at i genren Bistronomie er de hvide duge og formelle tjenere med handsker væk, og retterne er generelt simplere i deres udtryk. Enkeltheden og det mere grønsagsbasserede har bidraget til, at det japanske køkken har haft en del indflydelse i denne genre. Nanne Elisabeth gastronomisk udviklingschef

Seneste nyheder