arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Torsdag 17. august 2017

Besøg vores helt nyombyggede Meyers Deli på Gl. Kongevej 107

Vi genåbner mandag 21. august og glæder os til syv dages festligheder med mad og musik.

Vi har pakket et spændende program for åbningsugen med bageworkshop, vinsmagning, flæskestegssandwich fra grillen, gratis kaffe, fredagsbar, børnehygge, åbningsmiddag ved langbordene og søndagsløb med gratis morgenmad. Se hele programmet her:


Mandag 21. august

VI GIVER EN KOP FILTERKAFFE! Kig ind og se de nye omgivelser, menukortet og alle lækkerierne.


Tirsdag 22. august

PRES DIN EGEN MOST AF FRUGT FRA LILLEØ. Vi får besøg af frugtavler Peter Larsen fra plantagen på Lilleø, der tager turen til hovedstaden med æbler som du kan moste til din egen æblemost. Du kan også købe en pose æbler med hjem for DKK 20. Husk en flaske til din friskpressede most!


Onsdag 23. august

VI GRILLER GRIS TIL EN SVINEGOD PRIS! Vores flæskestegssandwich er naturligvis stadigvæk i menukortet, ellers bliver der jo oprør! Denne dag griller vi grisen og giver dig en sandwich til DKK 75.


Torsdag 24. august

BAGEWORKSHOP FOR BØRN OG VOKSNE. Tag junior med til gratis bageworkshop og få hænderne i dejen sammen med vores bager. Lær at snurre en kanelsnurre og bag den færdig sammen med mor og far derhjemme. Der er selvfølgelig smagsprøver på snurrerne og vi giver 50 % på al brød og wienerbrød! Bageworkshop er fra kl. 16-18.

GRATIS VINSMAGNING. Om aftenen kan de voksne smage på gode vine, når chefsommelier Thilde Maarbjerg holder smagning og fortæller om udvalget på vores nye vinmenu af primært økologiske vine fra vennerne hos Løgismose. Smager det af mere, kan du snuppe en flaske vin og tre småretter med hjem for DKK 200 (normalpris DKK 260).


Fredag 25. august, kl. 16-22

FREDAGSBAR MED SNACKS, GODE VINE OG DJ ROSA LUX. Vi fejrer weekenden med kulørte lamper og gode rytmer udenfor Meyers Deli fra kl. 16, når vi serverer vine fra Løgismose og sprøde snacks i baren. 2 glas vin efter eget valg + sprøde snacks for DKK 100. Som akkompagnement til de gode sager i glasset og på tallerkenen, spiller DJ Rosa Lux musik for os alle fra kl 19.30.


Lørdag 26. august, kl. 18- 22

ÅBNINGSMIDDAG MED JAZZ OG DJ ROSA LUX. Vi inviterer til fællesspisning ved bordene i teltet ved Meyers Deli. Her smider kokkene lækkerier på grillen, som vi deler hen over bordene.

Glæd dig til tykstegsfilet af frilandskalv, Løgismosekylling, Meyers pølser med kål og æbler og sensommergrønt med persillesmør. Vi fylder bordene med gulerodssalat med spelt og mynteyoghurt, salat med selleri og sorte linser og små kartofler med sprøde grønne blade. Dyp det hele i vores relisher og chutneyer, som vi har brugt sommeren på at koge.

I baren kan du købe gode vine, vores egne øl og most samt desserter fra konditoriet. Mens du nyder maden, kan du vippe let med foden, når jazzbandet Nola Love spiller sprød musik fra kl. 18.30-19.30.

Kl. 20 tager DJ Rosa Lux over og spiller stemningsfuld musik i spændingsfeltet mellem den elektroniske musik og pop. Vil du spise med, så bestil din billet på madbillet.dk. DKK 210 pr. voksen / DKK 110 pr. barn inklusiv én valgfri drikkevare. (Billetpriser vist inkl. gebyr til madbillet.dk.)

Bestil din billet her


Søndag 27. august, kl. 9

LØB FOR DE MORGENFRISKE. Det skader jo bestemt ikke at få rørt sig, så tag med på en fælles løbetur sammen med Mikkellers løbeklub til og rundt i Frederiksberg Have. Vi mødes foran Meyers Deli på Gl. Kongevej 107, kl. 9 og afslutter samme sted efter 5 km med gratis kaffe, vand med og uden brus og friskbagte ølandshvedeboller med smør og ost til de første 100 løbere.

Fra kl. 8-11 giver vi 25% på al vores morgenmad.

Seneste nyheder