arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

januar 2019

En frokost fra planteriget - nyhed fra Meyers Frokostkøkken

En ny grøn frokost

Med etableringen af et helt nyt grønt køkken i Nordhavn tilbyder vi en 100% vegetarisk frokostordning til virksomheder og kontorfællesskaber i København.

Den grønne frokost kan tilvælges vores almindelige frokostmenu 1-5 dage om ugen. Susanne Holden Venlov, som er en af landets absolut stærkeste profiler på området, vil lede udviklingen af vores nye grønne køkken.

I vores nye grønne køkken vil vi udnytte alle de erfaringer, vi har gjort os gennem tiden f.eks. på vores grønne madkurser og i arbejdet med opskriftudviklingen til vores grønne kogebog ’Meyers Grøn Mad’. Alle disse erfaringer kombinerer vi med ny udvikling i vores grønne værksted i Nordhavn.

Grøn velsmag

Med lanceringen af vores vegetariske frokost tager vi et skridt længere ind i det grønne landskab, hvor vi vil hylde de fantastiske råvarer fra planteriget og flytte grænserne for, hvordan et vegetarisk måltid kan se ud – et måltid, der giver den fylde, velsmag, mæthed og tilfredshed, som mange af os er vant til at forbinde med råvarer fra dyreriget.

> Læs mere om den grønne frokost

Vores grønne frokostmenu

Den grønne frokost skal ikke bare være en kødløs version af den velkendte frokostmenu. Et grønt måltid skal have sin egen identitet og lægger op til flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden. Hver dag vil
der desuden tegne sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken. 

Vores frokost er bygget op om to retter, der består af fem forskellige dele, som tilsammen giver en fuldendt smagsoplevelse. Derudover består frokosten af små anretninger, der er oplagte at spise på eller med brød.

> Du kan læse mere om menuen her

Er du blevet nysgerrig?

Vi vil hellere end gerne fortælle dig mere om, hvordan I kan prøve vores nye grønne frokost.

SALG OG KUNDESERVICE
Meyers Frokostkøkken
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn


Tlf: 71 99 88 33
frokost@meyers.dk

Seneste nyheder