arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Fredag 6. oktober 2017

International Food Contest løb af stablen 3. oktober i Herning, og sammen med vennerne fra Løgismose stillede vi op med i alt 11 produkter fordelt på forskellige kategorier som brød, frugt og grønt, kød og fjerkræ og kolonial.

Dommerpanelet bestod af både helt almindelige forbrugere og dygtige fødevareeksperter, der skulle smage sig igennem det ambitiøse felt af fødevarer og produkter og bedømme på både smag og kvalitet.

Ærespris til vores grøntsagschili
Æresprisen blev i år tildelt Meyers grøntsagschili, der kom på markedet tidligere i år, og som vi har lavet af gode grøntsager og brune bønner fra Øland. Den er født til vegetarer og veganere, men kødspisere får som regel også farve i kinderne, når de smager den.

Guld til butterchicken
Meyers butterchicken vandt en guldmedalje, og sølvmedaljerne blev givet til vores økologiske blåbærmarmelade og vores røde mojo. Endelig fik vores kanelsnurre en bronzemedalje i kategorien brød, kager og søde sager.

Se alle produkter fra Meyers, inklusive prisvinderne

Vi var ikke alene om de flotte priser, for vores dygtige kolleger hos Løgismose også kunne gå hjem med hele seks præmier, og de hev endda også en ærespris hjem for deres økologiske lysristede espresso.

Find Meyers grøntsagschili her
Meyers grøntsagschili kan du finde i Irma og på coop.dk.

Lav den selv

 

Har du lyst kan du også gøre vores kokke kunsten efter, og lave Meyers grøntsagschili selv med denne opskrift.

Seneste nyheder