arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Vi har med inspiration fra spaniens tapas og mellemøstens mezze udviklet en række små smagsoplever, der kan nydes og sammensættes nøjagtigt som du selv har lyst og sult til – og som med fordel kan deles med venner og familie ved spisebordet. Uformelt, nemt, hyggeligt og uforskammet velsmagende. Charcuteri, oste, mayonnaiser og pesto lavet helt fra grunden af de bedste råvarer naturen stiller til rådighed.

Du kan nu få alle nedenstående lækkerier i alle 78 Kvickly butikker i hele landet. 

 

LUFTTØRRET OKSEINDERLÅR
Inderlår af frilandsokse marineret i fem dage i solbæreddike fra vores venner på Nordhavns Eddikebryggeri samt oregano, estragon, timian og laurbærblade - og derefter lufttørret i vores tørreovne. Masser af dyb smag, fin solbærsyrlighed og diskrete toner af lakrids fra estragon.

Servér vores okseinderlår som snack. Brug det som pålæg, i sandwich eller på pizza. En rest okseinderlår kan fint skæres ud og bruges i omeletter, pastaretter, supper og sammenkogte retter.


LUFTTØRRET SVINEFILET
Svinefilet fra frilandsgris krydret med kamilleblomster og sort peber, og derefter saltet og lufttørret i 3 måneder i Københavns Nordhavn. Svinefileten har en kompleks, delikat speget og let parfumeret smag.

Brug vores svinefilet som pålæg, sammen med brød, i pasta og æggeretter eller som alternativ til bacon. En rest lufttørret svinefilet gør underværker finthakket i din fars.


LUFTØRRET SVINENAKKE
Vores lufttørrede svinenakke står på skuldrene af den italienske Coppa. Vi har krydret frilandsgrisen med sort peber og enebær, og herefter er kødet modnet i tre måneder i vores tørreskabe i Nordhavn. Svinenakken har en vidunderlig dyb, speget smag og er et fortrinligt alternativ til lufttørret skinke, spegepølse og salami.

Servér den som snack, pålæg eller i sandwich. Den er også velegnet i varme retter og hvor du bruger bacon og salami. En rest lufttørret svinenakke giver en skøn umamikarakter til grøntsagssupper.

 

FLÆKÆRTEHUMMUS
Hummus lavet på økologiske flækærter, tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, tørrede og findelte karljohansvampe og æblecidereddike. Det giver en mild og frisk smag med fine hasselnødde- og svampetoner.

Vores flækærtehummus er dejlig på dit brød, som dyppelse til grøntsagsstave, som snack, i sandwich og selvfølgelig i pitabrød.

 

PERSILLEPESTO
Vores svar på italienernes elskede pesto. Bredbladet persille hakket med solsikkekerner tilsmagt med æblecidereddike. Persillen giver en frisk, grøn urtesmag, som spiller glimrende sammen med syren fra æbleeddiken og nøddenoter fra kernerne.

Prøv vores persillepesto som en del af en snackservering, med nye, kogte kartofler, i pastaretter, varme retter, i sandwich, på ristet brød, som dip eller til en omelet.

 

KARLJOHAN-MAYONNAISE
God mayonnaise rørt med hakkede, blancherede karljohansvampe, der tilfører umami og milde nøddetoner. Vi har lettet mayonnaisen med lidt æblecidereddike og skyr.

Mayo’en kan løfte din sandwich eller hotdog til nye højder, og er virkelig god til en charcuteri-anretning eller på ristet brød.

 

ØKOLOGISK RAMSLØGS-MAYONNAISE
Øko-mayonnaise rørt gavmildt med ramsløg og balanceret med skyr for friskhedens skyld.

Brug vores ramsløgs-mayo i din sandwich, på smørrebrød, i kartoffelsalat eller til tomater. Dyp hvad som helst i den, f.eks. sprøde grøntsager.

 

ØKOLOGISK FLØDEOST MED RAMSLØG
Vores cremede flødeost er lavet på økologisk, dansk mælk og krydret med sort peber og ramsløg. Den friske mælk syrnes og drænes i osteklæder, hvor den opnår sin cremede og bløde konsistens.

Flødeosten er særligt god på brød - for sig selv eller under dit pålæg samt til laks og andre lækkerier. Du kan også bruge den i dressing og i varme retter i stedet for fløde.

 

ØKOLOGISK FRISKOSTCREME MED RYGEOST OG SKYR
Denne cremede friskost er lavet på rygeost af økologisk, dansk mælk og røget på økologisk havrehalm. Vi har rørt den med skyr og fløde, så smagen er dejlig mild og cremen luftig.

Prøv den i din sandwich, til fisk og kød eller vend den med kartofler og dine yndlingsgrøntsager til en frisk salat. Du kan også dække et fad med rygeostcremen, fordele tomater i mindre stykker med fintsnittet purløg udover og krydre med havsalt og friskkværnet peber. Luk øjnene og nyd! 

Seneste nyheder