arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

6. august 2019

Fra uge 33 kan du finde de nye retter i din lokale Irma. For hver solgt ret giver Meyers og Irma i fællesskab 2 kroner til verdenskøkkeninitiativet. 

Verdenskøkkeninitiativet

Mad er hygge på dansk, gæstfrihed på arabisk og taknemmelighed på urdu.

Formålet med Verdenskøkkeninitiativet er - med mad og måltider som middel - at fremme samtaler og samvær på tværs af kulturer. For når vi spiser sammen, ser vi hinanden med andre øjne. I verdenskøkkenet hylder vi forskellige kulturer og traditioner.

Kokkene fra Meyers har sammen med nydanske kollegaer og venner af huset udviklet en række retter, der hver for sig repræsenterer et af verdens mange store køkkener. Serien af retter sælges i Irma, og for hver solgt ret giver Meyers og Irma i fællesskab 2 kroner til Verdenskøkkeninitiativet.

                                                                         

Verdenskøkkeninitiativet

En styregruppe sammensat af repræsentanter fra Coop, Meyers og civilsamfundet beslutter hvilke initiativer, pengene skal gå til. Målet er enkelt: at hylde mangfoldigheden i Danmark gennem verdenskøkkenet.

Projektet administreres af Melting Pot Foundation, der blev stiftet af Claus Meyer i 2011. Fonden har stillet mere end 15 millioner kroner til rådighed for udviklingsprojekter, der støtter udsatte unge med velsmag, madhåndværk og entreprenørskab som virkemidler. Fonden har iværksat projekter i blandt andet La Paz i Bolivia, Bogota i Colombia og Brownsville i Brooklyn, New York, samt arrangerer smagens time i Danmark.

Virksomheden Meyers beskæftiger i dag medarbejdere fra mere end 40 nationaliteter.

Du kan finde retterne fra Verdenskøkkenet i din lokale Irma.

 

Mad er hygge på dansk, gæstfrihed på arabisk og taknemmelighed på urdu

”Hvis man vil hylde et verdenskøkken, man ikke selv er vokset op med, skal man selvfølgelig inddrage mennesker, for hvem maden og kulturen omkring den er hjerteblod, barndomsminder og stolthed. Når vi spiser sammen og spiser hinandens mad, sker der det magiske, at vi ser hinanden med andre øjne. Vi ser hinanden på ny.”


Claus Meyer

Vidste du at...

… for hver solgt ret giver Meyers og Irma i fællesskab
2 kr. til Verdenskøkkeninitiativet, som fejrer mangfoldigheden i Danmark ved at støtte projekter, der – med mad som middel - fremmer samtaler og samvær på tværs af kulturer.

Relaterede nyheder

Seneste nyheder