arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Konfirmationskasse 2017 – leveres i hele landet

Vores dygtige kokke har sammensat en konfirmationsmenu lavet af sæsonens bedste råvarer, og som I kan være sikre på tilgodeser både unge og ældre smagsløg.

Forret
Gravet færøsk laks med stenbiderrogn, radiser, peberrod, agurk, boghvedeknas og masser af urter. Hertil koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri.

Hovedret
Filet af himmerlandskalv, grillede skalotter med hyldeblomst og kapers, danske beder og brøndkarse. Hertil gratinerede kartofler med sprøde mandler og bredbladet persille og skysauce med morkler.

Dessert
Chokoladekage "Valrhona" med rabarber, hibiscus og sprødt.

Der kræves minimal tid i køkkenet, hvad enten menuen anrettes som buffet eller på tallerkener og der er selvfølgelig rigelig mad så alle bliver mætte.

Meyers Konfirmationskasse er catering pakket som en måltidskasse – og vi har gjort al arbejdet. Menuen pakkes i emballage med tydelig mærkning af retter og tilbehør, og med en vejledning der guider step for step, og så du blot skal varme og anrette maden. Mad med kærlighed til råvarerne og lavet fra bunden, leveret lige til din dør.

Bestil konfirmationskassen senest tirsdag, så leverer vi lige til døren fredag.

 

Læs mere og bestil her

Meyers Konfirmationskasse 2017

Konfirmationskassen er vores konfirmationsmenu 2017, som både konfirmanden og jeres gæster vil elske, leveret lige til døren.

Menuen står på mild gravet laks fra Færøerne, mørt kalvekød fra Himmerland og lækker chokoladekage til dessert.

Seneste nyheder