arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

25. januar 2019

Konfirmationsfest eller forårsfest?

Før vi ved af det, springer bøgen ud og det er tid til konfirmationer landet over.
Hvad enten I skal holde konfirmation med vejende flag eller forårsfest for den unge, der nu er ved at træde ind i de voksnes rækker, så skal maden være skøn og emme af forår. 

Mangler I inspiration til maden til konfirmationen? Vores kokke har gjort sig umage for at komponere lyse og forårsfulde menuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid.

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk. Udviklingschef hos Meyers

Vi tilbyder både en 3-retters konfirmationsmenu, og en konfirmationsbuffet til jer, som gerne vil holde festen lidt mere uformel. 

Velbekomme og rigtig god fest!

Meyers konfirmationsmenu 
Vores kokke har lagt sig i selen for at lave en dejlig forårsmenu med en skøn forret, hovedret og dessert, der er fuld af grønne urter og sprødt grønt, og hvor årstidens første asparges, sødskærm, rabarber, ramsløg og kartofler bliver taget under kærlig behandling. Glæd jer til forret af koldrøget laks fra Nordhavn røgeri, hovedret af mørt, rosastegt kalvetyksteg og til dessert creme af brændt hvid chokolade på sprød bund bagt med Guanajachokolade fra Valrhona.

Jeres køkkenindsats er minimal, for vores kokke har klaret alt tilberedning, når I bestiller som catering, så I kun skal stå for den sidste opvarmning og anretning på den store dag. 

  • Fra 10 kuverter
  • Bestil senest 5 hverdage før

> Bestil Meyers konfirmationsmenu 

Meyers konfirmationsbuffet
Er I til en mere uformel menu på den store dag, så er vores konfirmationsbuffet måske den rette for jer. Vi fylder bordet på den store dag med både vores egen røgede laks, mør dansk kalv, de allerførste kartofler, sprøde salater, saftige dressinger og bagt rabarbercrumble med citroncreme. Bestil maden til konfirmationen ud af huset, så forbereder vi og anretter det hele på fade til jer.

  • Fra 10 kuverter, anrettet på fade
  • Bestil senest 5 hverdage i forvejen

> Bestil Meyers konfirmationsbuffet


Lokalerne til konfirmationsfesten

Hvor skal festen holdes? Vi har lokalerne til festen. Selvom der er hjerterum, hvor der er husrum, kan det alligevel være en udfordring at finde plads til hele familien og alle vennerne også, når konfirmanden indbyder til fest.

I Meyers Madhus på Nørrebrogade har vi plads til det hele. I vores smukke lokaler på Nørrebrogade har vi mulighed for at dække op til den store dag, så både onkel, fætter, svigermor og hele venneslænget kan sætte sig til bords.

Hvis ønsker at høre mere om mulighederne, kontakt Meyers Madhus på 35 36 38 37 eller på madhus@meyers.dk.


Ideer til konfirmationen

Vi har samlet 5 ideer til konfirmationen. Måske ved du allerede, hvordan dagen skal foregå, måske mangler du lige et par tips til den store dag bliver uforglemmelig. 

1. (Farve)tema
Vælg et farvetema eller generelt tema til dagen, og vælg pynt som passer hertil. Det kan være alt lige fra pastelfarver, glimmer og glitter, natur til fodbold-tema. Det vigtigste er, at temaet er gennemgående. Tænk i temaet i lige fra invitationerne, til bordkortene til, dekoration og pynt af lokalerne eller teltet.

2. Bordkort
Hjemmelavede bordkort er et sikkert hit. Alt efter temaet, I vælger, er det kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten med kortene. Det kan være alt lige fra håndmalede navne på sten, konfettirør med navne printet i dymo-skrift til rustikke træskiver med håndskrevede navne. Mere enkelt kan også være at vælge slikkepinde, eucalyptus grene eller en stofserviet, som bliver bundet med et fint velour eller hør bånd omkring, hvorpå der sættes et håndskrevet navneskilt på og ligges på tallerkenen.

3. Lyskæder
Den rette belysning på dagen eller henover aftenen er med til at skabe den rette stemning. Dekorer med små, gerne flere, lyskæder i lokalet, teltet eller hvis festen holdes under åben himmel kan lyskæderne fungere som dekoration på bordet mellem blomstervaser og levende lys.

4. Fællesbillede
Alle billeder som tages på dagen er alle med til at genskabe minderne, og en anden hyggelig ide er at samle alle gæsterne på dagen til et fællesbillede.
Polaroid-kameraet er virkelig blevet populært igen og fås i alverdens farver. Køb et i din yndlingsfarve og et par ekstra film, så der kan klikkes løs af den hyggelige og festlige stemning i et retro-look. 

5. Gæstebog
Køb en bog med blanke sider i, så gæsterne har god plads til at skrive hilsner i. Ingen konfirmation uden en gæstebog, hvor konfirmanden kan se tilbage på dagens festligheder. Fyld bogen med hilsner, polaroid-billeder og bordkort. 

Seneste nyheder