arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

25. januar 2019

Konfirmationsfest eller forårsfest?

Det er svært at forestille sig lige nu, men før vi ved af det, springer bøgen ud og det er tid til konfirmationer landet over.
Hvad enten I skal holde konfirmation med vejende flag eller forårsfest for den unge, der nu er ved at træde ind i de voksnes rækker, så skal maden være skøn og emme af forår. 

Vores kokke har derfor gjort sig umage for at komponere lyse og forårsfulde menuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid.

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk. Udviklingschef hos Meyers

Vi tilbyder både en 3-retters konfirmationsmenu og en konfirmationsbuffet til jer, som gerne vil holde festen lidt mere uformel. 


Velbekomme og rigtig god fest!

Meyers konfirmationsmenu
Vores kokke har lagt sig i selen for at lave en dejlig forårsmenu, der er fuld af grønne urter og sprødt grønt, og hvor årstidens første asparges, sødskærm, rabarber, ramsløg og kartofler bliver taget under kærlig behandling. Glæd jer til forret af koldrøget laks fra Nordhavn røgeri, hovedret af mørt, rosastegt kalvetyksteg og creme af brændt hvid chokolade på sprød bund bagt med Guanajachokolade fra Valrhona.

Jeres køkkenindsats er minimal, for vores kokke har klaret alt tilberedning, så I kun skal stå for den sidste opvarmning og anretning på den store dag. 

  • Fra 10 kuverter
  • Bestil senest 5 hverdage før

> Bestil Meyers konfirmationsmenu

Meyers konfirmationsbuffet
Er I til en mere uformel menu på den store dag, så er vores konfirmationsbuffet måske den rette for jer. Vi fylder bordet på den store dag med både vores egen røgede laks, mør dansk kalv, de allerførste kartofler, sprøde salater, saftige dressinger og bagt rabarbercrumble med citroncreme. Vi forbereder og anretter det hele på fade til jer.

  • Fra 10 kuverter, anrettet på fade
  • Bestil senest 5 hverdage i forvejen

> Bestil Meyers konfirmationsbuffet


Lokalerne til konfirmationsfesten

Selvom der er hjerterum, hvor der er husrum, kan det alligevel være en udfordring at finde plads til hele familien og alle vennerne også, når konfirmanden indbyder til fest.

I Meyers Madhus på Nørrebrogade har vi plads til det hele. I vores smukke lokaler på Nørrebrogade har vi mulighed for at dække op til den store dag, så både onkel, fætter, svigermor og hele venneslænget kan sætte sig til bords.

Kontakt Meyers Madhus på 35 36 38 37 eller på madhus@meyers.dk og mere om mulighederne.

Seneste nyheder