arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Madkasser er velsmagende menuer til både hverdag, weekend, højtider og fest leveret til hele landet.

Vores kokke laver alt forarbejdet, så du blot skal sørge for opvarmning og anretning. På under en halv time kan du servere et velsmagende måltid af sæsonens bedste råvarer helt uden at uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi hjælper og holder dig i hånden lige fra maden ankommer og hele vejen ind på spisebordet, så smagen sidder lige i skabet og tallerkenen ser uimodståelig ud.

Weekendmenuer

Vi har sammensat velsmagende weekendmenuer og lavet forarbejdet, så du med et minimum af køkkenindsats kan servere et måltid af årstidens bedste råvarer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores kokke pisker, hakker, bager, koger og braiserer nemlig i timevis, så du kun skal sørge for den sidste opvarmning og anretning, før du kan stille et måltid lidt ud over det sædvanlige til dig og din elskede, vennerne eller familien på bordet.

Meyers Favoritter – til weekenden, leveret om torsdagen
Vores kokke har udvalgt en god håndfuld yndlingsretter, der indbyder til, at I spiser sammen i fællesskab, og deler de gode sager henover spisebordet. Uformelt, men lidt ud over det sædvanlige.

Det er velsmagende mad til fade og skåle, der sendes rundt om bordet, og der er både madoplevelser med saft og kraft til den ortodokse kødentusiast samt sprøde fristelser til dig, der foretrækker de grønne indslag på tallerkenen.

Se Meyers Favoritter her

Meyers Gourmetmenu – til weekenden, leveret om torsdagen
Tag på restaurant hjemme hos dig selv, og nyd en 3-retters menu med en knivskarp smagsbalance. Råvarerne er noget af det bedste, som skoven, havet, markerne og resten af naturen byder på lige nu, og vores kokke har gjort det helt enkelt for dig at servere menuen for dine gæster. Du skal blot sørge for små enkle tilberedninger og den sidste opvarmning. Vi hjælper og holder dig i hånden fra maden ankommer og hele vejen ind på spisebordet.

Meyers Køkkens udviklingschef, Nanna Elisabeth Vestergaard, der tidligere har huseret i køkkenet på Restaurant Sat Bains with Rooms (2 Michelin-stjerner) i London, er den kreative kraft bag menuen. Hun giver dig tips og anvisninger til både tilberedning og anretning, så maden sidder lige i skabet, tallerkenen fremstår fristende og smuk, og du kan føle dig som en mesterkok, når gæsterne sætter sig til bords og maden serveres.

Se Meyers Gourmetmenu her

Hverdagskasser

For de fleste kan det være en udfordring at balancere døgnets vågne timer i hverdagen, så der både er medvind på jobbet, overskud til familien og velsmagende, varieret aftensmad lavet fra bunden af gode råvarer på spisebordet hver dag.

Meyers hverdagskasser er lidt som at have en usynlig kok boende, der bruger det meste af dagen på at lave indkøbslister, bage, gå til fiskehandleren, slagteren, supermarkedet og lave mad, mens I er i skole og på arbejde.

For vores kokke laver alt forarbejdet helt fra bunden, så du blot skal pakke maden ud og varme den, så du kan servere et velsmagende måltid efter overskuelige 30 minutter i køkkenet. Vi giver dig også tips og hjælp til anretning, så du nemt kan servere aftensmad, hvor smagen sidder lige i skabet og tallerkenen ser fristende og lækker ud.

Råvarerne er altid sæsonens bedste, og dem behandler vores kokke med omsorg og tilsætter den ingrediens, som vi alle godt kunne bruge lidt mere af i hverdagen: Tid. Det økologiske brød koldhæves i et døgn og bages med surdej. Saucer med saft og kraft er lavet fra bunden med fond fra urter og ben. Oksen fra Himmerland har vi braiseret i timevis og Løgismosekyllingen, der er opdrættet i fuld frihed er nænsomt tilberedt og skåret ud.

Alle de gode sager og retter er forberedt, tilberedt, pakket på smukkeste vis og leveres til din hoveddør i hele landet.

Meyers Aftensmad – til hverdagene, leveret om søndagen
Vi har samlet et udvalg af både velkendte livretter og spændende retter, hvor vi har skulet lidt ud mod fjerne køkkener.

Meyers Aftensmad kuvertpriser

Vi skifter menu hver uge, og sørger altid for, at have et varieret udvalg af velsmagende retter, der både tilgodeser junior og senior, kødentusiasten og dem, der gerne vil lade det grønne spille en større rolle på tallerkenen.

Se Meyers Aftensmad her

Meyers Grønne Aftensmad – til hverdagene, leveret om søndagen
Vores grønne aftensmad er født til vegetarer, men selv inkarnerede kødentusiaster får varme i kinderne, når de smager på den.

Med afsæt i kogebogen 'Meyers Grøn Mad' hylder vi det bedste fra planteriget og præsenterer spændende måltider, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen. Vores kokke graver dybt i den nordiske køkkenhave og tilbereder med inspiration fra verdenskøkkenet både lette, saftige, farverige og fyldige retter med fuld smæk på umami af de bedste af sæsonens råvarer.

Meyers Grønne Aftensmad kuvertpriser

Det er en slet skjult hemmelighed, at både den krop, vi bor i, og den planet, vi går på, har godt af at vi justerer hierarkiet på tallerkenen en smule, så grøntsagerne kommer mere i centrum. Vi ved, det kan være svært at udvide det grønne repertoire derhjemme, så vores kokke giver dig ikke kun et grønt måltid, men giver dig samtidig inspiration til, hvordan du i fremtiden selv kan give det grønne mere plads i dit eget køkken og laver skøn mad af alt det, der kommer fra haven, busken, skoven og markerne.

Måltider hvor sprøde salater, grillede grøntsager, friske krydderurter, varme krydderier, svampe, bønner og andre gode sager spiller op imod hinanden, og skaber helt særlig former, farver, dufte og teksturer.

Se Meyers Grønne Aftensmad her

Fakta om Meyers Madkasser

 

  • Alt er tilberedt, du skal blot varme og servere
  • Du kan servere retterne efter max. 30 minutter
  • Leveres over hele landet (til fastland og brofaste øer)
  • Levering koster DKK 65

 

Se alle Meyers Madkasser her

Fotos fra Meyers Grøn Mad af Anders Schønnemann.

Seneste nyheder