arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Madkasser er velsmagende menuer til weekend, højtider og fest leveret til hele landet.

Vores kokke laver alt forarbejdet, så du blot skal sørge for opvarmning og anretning. På under en halv time kan du servere et velsmagende måltid af sæsonens bedste råvarer helt uden at uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi hjælper og holder dig i hånden lige fra maden ankommer og hele vejen ind på spisebordet, så smagen sidder lige i skabet og tallerkenen ser uimodståelig ud.

Fakta om Meyers Madkasser

 

  • Alt er tilberedt, du skal blot varme og servere
  • Du kan servere retterne efter max. 30 minutter
  • Leveres over hele landet (til fastland og brofaste øer)
  • Levering koster DKK 49

 

Se alle Meyers Madkasser her

Mad til højtider

Meyers mad til højtider skifter i løbet af året. Det er her, vi præsenterer fristende menuer til den perlerække af højtider, hvor vi nyder helt særlige måltider. Det er mad, der smager af tradition, men som er nænsomt fortolket af vores kokke.

Mad til weekend

Meyers mad til weekenden er retter tilberedt med lidt større finesse, som du kan servere på ugens sidste aftener for dig og familien, for dine gæster eller bare for to. Det er mad, der kan nydes i fællesskab, når der er god tid om middagsbordet.

Vi har komponeret forskellige menuer til weekenden, med det til fælles, at maden er tilberedt helt fra bunden, så du blot skal sørge for de allersidste greb i køkkenet, inden du kan servere. Så er det op til dig at vælge, om lejligheden kalder på 3-retters menu, eller I hellere vil fylde bordet med spændende retter og dele maden i fællesskab.

 

Mad til weekend, fest og højtider

Se her, hvor enkelt det er. Velsmagende mad direkte fra kokken hånd og hjem i dit eget køkken.

Meyers Bistronomie

Bistronomie forener den afslappede bistro-kultur, hvor gode, ærlige råvarer er i centrum med gastronomiens teknikker, kokkenes nysgerrighed, kreativitet og kærlighed til den gode smag. En række små, enkle retter, der indbyder til, at I spiser sammen i fællesskab, og deler de gode sager henover spisebordet. Uformelt, men lidt ud over det sædvanlige. Fun dining, der smager af fine dining. I bistronomie forenes det nordiske køkken med smage fra hele verden, især det japanske køkken, hvor grøntsagerne er højt i hierarkiet på tallerkenen, retterne er enkle i deres udtryk, og der er fuld smæk på smagen.

 

Se Meyers Bistronomie - madkasse

Se Meyers Bistronomie - catering

Meyers Weekendmenu

 

Vi har gjort det nemt at nyde restaurantoplevelsen hjemme ved dit eget middagsbord, for vores kokke har tilberedt en fristende 2 eller 3-retters menu med smag af de bedste råvarer fra sæsonen. Det hele er forberedt, så du kun skal tage dig af den sidste tilberedning derhjemme, inden du kan servere en dejlig menu for dine gæster eller bare til to.


Se Meyers Weekendmenu her

Meyers Favoritter

 

Meyers favoritter er en håndfuld udvalgte retter tilberedt fra bunden afsæsonens råvarer. Det er velsmagende mad til fade og skåle, der sendes rundt om bordet, og der er både madoplevelser med saft og kraft til den ortodokse kødentusiast samt sprøde fristelser til dig, der foretrækker de grønne indslag på tallerkenen. Vores kokke har tilberedt maden næsten færdigt, men overladt de sidste greb i køkkenet til dig.

 

Se Meyers Favoritter her

 

Seneste nyheder