arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Madkasser er velsmagende menuer til både hverdag, weekend, højtider og fest leveret til hele landet.

Vores kokke laver alt forarbejdet, så du blot skal sørge for opvarmning og anretning. På under en halv time kan du servere et velsmagende måltid af sæsonens bedste råvarer helt uden at uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi hjælper og holder dig i hånden lige fra maden ankommer og hele vejen ind på spisebordet, så smagen sidder lige i skabet og tallerkenen ser uimodståelig ud.

Fakta om Meyers Madkasser

 

  • Alt er tilberedt, du skal blot varme og servere
  • Du kan servere retterne efter max. 30 minutter
  • Leveres over hele landet (til fastland og brofaste øer)
  • Levering koster DKK 49

 

Se alle Meyers Madkasser her

Mad til højtider

Meyers mad til højtider skifter i løbet af året. Det er her, vi præsenterer fristende menuer til den perlerække af højtider, hvor vi nyder helt særlige måltider. Det er mad, der smager af tradition, men som er nænsomt fortolket af vores kokke.

Sankthanskassen

 

Saml venner og familie om en dejlig 3-retters sommermenu inden bålet skal tændes. Fra 2 kuverter, DKK 225 pr. kuvert.

 

Se Sankthanskassen her

Mad til weekend

Meyers mad til weekenden er retter tilberedt med lidt større finesse, som du kan servere på ugens sidste aftener for dig og familien, for dine gæster eller bare for to. Det er mad, der kan nydes i fællesskab, når der er god tid om middagsbordet.

Vi har komponeret forskellige menuer til weekenden, med det til fælles, at maden er tilberedt helt fra bunden, så du blot skal sørge for de allersidste greb i køkkenet, inden du kan servere. Så er det op til dig at vælge, om lejligheden kalder på 3-retters menu, eller I hellere vil fylde bordet med spændende retter og dele maden i fællesskab.

Meyers Grillkasse

 

Kør grillen i stilling, vi har nemlig sammensat en fristende menu, der passer perfekt, når måltidet rykker udendørs og tilberedningen foregår over ulmende gløder. Minimum 4 kuverter, DKK 175 pr. kuvert.

 

Se Meyers Grillkasse her

Meyers Weekendmenu

 

Vi har gjort det nemt at nyde restaurantoplevelsen hjemme ved dit eget middagsbord, for vores kokke har tilberedt en fristende 2 eller 3-retters menu med smag af de bedste råvarer fra sæsonen. Det hele er forberedt, så du kun skal tage dig af den sidste tilberedning derhjemme, inden du kan servere en dejlig menu for dine gæster eller bare til to.


Se Meyers Weekendmenu her

Meyers Favoritter

 

Meyers favoritter er en håndfuld udvalgte retter tilberedt fra bunden afsæsonens råvarer. Det er velsmagende mad til fade og skåle, der sendes rundt om bordet, og der er både madoplevelser med saft og kraft til den ortodokse kødentusiast samt sprøde fristelser til dig, der foretrækker de grønne indslag på tallerkenen. Vores kokke har tilberedt maden næsten færdigt, men overladt de sidste greb i køkkenet til dig.

 

Se Meyers Favoritter her

Mad til hverdag

For de fleste kan det være en udfordring at balancere døgnets vågne timer i hverdagen, så der både er medvind på jobbet, overskud til familien og velsmagende, varieret aftensmad lavet fra bunden af gode råvarer på spisebordet hver dag.

Meyers hverdagskasser er lidt som at have en usynlig kok boende, der bruger det meste af dagen på at lave indkøbslister, bage, gå til fiskehandleren, slagteren, supermarkedet og lave mad, mens I er i skole og på arbejde.

For vores kokke laver alt forarbejdet helt fra bunden, så du blot skal pakke maden ud og varme den, så du kan servere et velsmagende måltid efter overskuelige 30 minutter i køkkenet. Vi giver dig også tips og hjælp til anretning, så du nemt kan servere aftensmad, hvor smagen sidder lige i skabet og tallerkenen ser fristende og lækker ud.

Råvarerne er altid sæsonens bedste, og dem behandler vores kokke med omsorg og tilsætter den ingrediens, som vi alle godt kunne bruge lidt mere af i hverdagen: Tid. Det økologiske brød koldhæves i et døgn og bages med surdej. Saucer med saft og kraft er lavet fra bunden med fond fra urter og ben. Oksen fra Himmerland har vi braiseret i timevis og Løgismosekyllingen, der er opdrættet i fuld frihed er nænsomt tilberedt og skåret ud.

Alle de gode sager og retter er forberedt, tilberedt, pakket på smukkeste vis og leveres til din hoveddør i hele landet.

Meyers Aftensmad

 

Vi har samlet et udvalg af både velkendte livretter og spændende retter, hvor vi har skulet lidt ud mod fjerne køkkener. Vi skifter menu hver uge, og sørger altid for, at have et varieret udvalg af velsmagende retter, der både tilgodeser junior og senior, kødentusiasten og dem, der gerne vil lade det grønne spille en større rolle på tallerkenen.

 

Se Meyers Aftensmad her

Meyers Grønne Aftensmad

 

Vores grønne aftensmad er født til vegetarer, men selv inkarnerede kødentusiaster får varme i kinderne, når de smager på den. Med afsæt i kogebogen 'Meyers Grøn Mad' hylder vi det bedste fra planteriget og præsenterer spændende måltider, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen. Vores kokke graver dybt i den nordiske køkkenhave og tilbereder med inspiration fra verdenskøkkenet både lette, saftige, farverige og fyldige retter med fuld smæk på umami af de bedste af sæsonens råvarer.

 

Se Meyers Grønne Aftensmad her

Seneste nyheder