arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Find din bageglæde i Fakta – find Meyers mel og brødblandinger på hylderne

 

 

Vi er vilde med mel, fordi vi elsker at bage, og det ligger os stærkt på sinde at dele vores bageglæde med så mange som muligt. Derfor kan vi med glæde fortælle at du nu kan finde vores økologiske mel-serie og brødblandinger i alle landets Fakta-butikker, så alle fra Thisted i nord til Gedser i syd kan få endnu bedre brød på bordet.

Få tips i Meyers bageunivers
På hylderne i Fakta finder du blandt andet vores økologiske ølandshvedemel, grahamsmel, rugmel, speltmel, emmermel og purpurhvedemel, som alle på hver sin måde danner grundlag for aromatiske og velsmagende brød. Du finder bagetips og opskrifter i Meyers bageunivers.

Hurtigere brød med blandinger
Har du ikke tid til selv at stå på hovedet i køkkenet, kan du også finde vores brødblanding til ølandshvedebrød, rugbrød eller hvedeboller. Det eneste du skal gøre er at tilsætte vand og gær og en portion tålmodighed, og så kan du hive dit helt eget hjemmebagte brød ud af ovnen.

 

Vind en gaveæske!

 

Deltag i Faktas konkurrence om en gaveæske fuld af bageglæde – læs mere på Faktas hjemmeside og deltag i konkurrencen.

 

Kig forbi din lokale Fakta og find vej til glæden ved de koldhævede brød bagt af økologisk mel, dyrket i Norden med disse produkter fra Meyers:

 

Ølandshvedemel, 1 kg
Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, og det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød der holder sig længe. Ølandshvede stammer fra Øland i Sverige, og er en af de få oprindelige hvedetyper, der har fulgt klima og mennesker i Norden tilbage fra tidernes morgen.

 

Grahamsmel, 1 kg
Meyers grahamsmel er et fuldkornsmel, men adskiller sig fra vores stenformalede fuldkornsmel ved at være formalet grovere. Det giver andre bagemæssige muligheder, når man ønsker en lidt tættere struktur.

 

Rugmel, 1 kg
Vores rugmel er fuldkornsmel malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele, kim og klid. Rugbrød bagt af fuldkornsmel er velsmagende og indeholder og holder sig godt og saftigt længe. Dyrkningen af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre.

 

Speltmel, 1 kg
Spelt er en mere fremtrædende og fyldig hvedemel end almindelig hvede. Det er den mest kendte af de gamle hvedearter. Spelt danner ikke et lige så stærkt glutennet som hvede og derfor skal du ælte en speltdej lidt mere forsigtigt end en hvededej for at få et brød med en saftig krumme. Vores fuldkornsmel indeholder alle kornets naturlige bestanddele – intet er sigtet fra.

 

Emmermel, 1 kg
Emmer er en urhvede som kendes helt tilbage fra år 4.000 f. kr. Ligesom spelt og flere andre gamle hvedearter, danner emmer ikke så stærkt et glutennet. Derfor kan du med fordel blande hvedemel i dejen for at få en dej, der hæver flot op. Du kan også bage brødet i en form. Når du bager med emmer får du brød som er forholdsvis mørkt og med en meget karakteristisk aroma.

 

Purpurhvedemel, 1 kg
Purpurhvede er meget aromatisk med fremragende bageegenskaber. Skaldelene indeholder fra naturens hånd anthocyanin, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et lilla skær.

 

Brødblanding – Ølandshvedebrød, 650 g
Meyers ølandsbrødsblanding er såre simpel og består af ølandshvedemel, hvedemel, tørsurdej og salt. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. Meyers ølandshvedebrød er en sand bestseller i Meyers bagerier og med denne brødblanding kan du selv bage det fantastiske brød derhjemme. Du kan også lave brødblandingen til boller, se hvordan på posen.

 

Brødblanding – Rugbrød, 650 g
Denne rugbrødsblanding tager udgangspunkt i Meyers stenformalede fuldkornsrugmel og består desuden af knækkede rugkerner, tørsurdej og salt. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød.

Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre.

 

Brødblanding – Hvedeboller, 650 g
Meyers hvedebolleblanding giver et rigtigt luksusbrød, udelukkende på sigtet hvedemel og altså uden noget fuldkornsmel. Det giver et brød med en meget luftig krumme, og selvom der sidder meget smag i fuldkornsmelet, får du alligevel her en god, karakteristisk smag fra surdejen i blandingen. Når brødet ikke længere er helt friskt, kan du med fordel fugte brødet og varme det op, eller riste en skive. En rest brød er også godt til brødchips, rasp eller bruschetta.

 

Find nærmeste Fakta

 

Her kan du finde din nærmeste Fakta – så du kan finde din bageglæde med Meyers mel og brødblandinger!

Meyers økologiske boller fås nu i Fakta

Meyers økologiske madbolle, lavet af ølandshvedemel og surdej, der sammen med den lange æltetid og endnu længere hævetid, giver madbollen en saftig og smagfuld krumme, er toppet med vores hjemmelavede tomatsovs og strøet med et gavmildt lag af Thises aromatiske ravost.

Den økologiske bolle med purpurhvede og havregryn er hævet på surdej og bagt på dansk, økologisk purpurhvedemel – en proteinrig hvedesort med stor aroma og som giver bollerne et lilla skær – og strøet rundhåndet med havregryn for at give bid og en nøddeagtig smag.

Seneste nyheder