arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

november 2018

Gør din nytårsmiddag helt særlig i år

Man siger, at man spiser med øjnene – at de måltider, vi husker allerbedst, starter med en indbydende tallerken på et smukt dækket middagsbord. 

Netop den smukke borddækning har vores venner hos A Table Story gjort til deres levevej, og vi glædes over at have indgået et samarbejde, hvor vores erfaring med at skabe gode og velsmagende måltider forenes med A Table Storys æstetiske middagsborde og smuk service og porcelæn i særklasse.

Hjælp til mad og borddækning til din nytårsaften

Du kan opleve resultatet af samarbejdet, når Meyers og A Table Story i fællesskab skaber rammerne for din nytårsaften. Vores kokke tilbereder en velsmagende 3-retters nytårsmenu, klar til anretning og servering på smuk service og porcelæn, der sætter prikken over i’et på din nytårsfest.

Når du bestiller maden til din nytårsaften hos os, giver vi dig en unik mulighed for at leje service fra A Table Story sammen med menuen, når du afhenter din nytårsmenu i Nordhavn i København.

Ligesom du kan vælge mellem en klassisk eller en vegansk nytårsmenu, kan du også sørge for, at stilen på dit nytårsbord bliver skræddersyet lige netop til din fest.

 

 

Inspiration og tips til årets sidste fest

A Table Story har specialiseret sig i at skabe den helt perfekte ramme for festen. At formidle en særlig stemning – allerede inden middagen er gået i gang. Det handler om kvalitet, objekter med en historie, harmoni mellem glas og gaffel og de små, men vigtige detaljer. Men hvordan gør du? Lær fra de allerbedste, når A Table Story giver dig tre tips til dit nytårsbord her. 

1.       Vælg med omhu
På årets sidste dag gør vi en dyd ud af at skabe en helt særlig fest med alt, hvad der hører til. Maden skal være smuk og velsmagende, vinglasset skal fyldes med de bedste vine og det fineste skrud skal frem fra skabet. Giv dit nytårsbord lige så meget opmærksomhed – festlighederne starter nemlig ved bordet. Vælg service med omhu og dæk dit bord med en kvalitet og æstetik, som afspejler dig som vært. Er du til tung, nordisk keramik eller er du mere til det fine og lette porcelæn? Med et smukt dækket bord får du mulighed for sætte den helt rigtige scene til årets nytårsfest.

2.       Intet bord uden blomster
Nytåret er den helt oplagte anledning til at gøre noget ekstra ud af blomsterne på dit bord. Lav selv eller bestil en vidunderlig blomsterdekoration, som matcher den service eller dug, du har valgt at dække bordet med. Tilføj et strejf af sølvglimmer, glitter eller guldregn for at skabe den helt særlige nytårsstemning.

3.       Glem ikke detaljerne
Hvis du vil imponere dine gæster og lade mindet om netop dit nytårsbord vare ved, så gør lidt ekstra ud af de små ting. Print eller skriv fine menu- og bordkort i rød tråd med resten af borddækningen. Tilføj høje, smukke stearinlys i skønne nuancer og vælg nytårspynt såsom konfetti og knallerter af god kvalitet – eller endnu bedre, lav det selv. Skriv på små etikker, som du klistrer på flasker eller lægger ved retterne. Kun fantasien sætter grænser. Dine gæster vil føle sig værdsat og forkælet, når du præsenterer dem for et bord ud over det sædvanlige.

Bliv inspireret af A Table Storys smukke nytårsborde her 

 

Seneste nyheder