arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

7. november 2018

I perioden 2010-2012 havde Meyers Deli besøg af en række kulturpersonligheder, der blev inviteret indenfor til en aften, hvor samtalen blev sluppet løs med grobund i gæsternes metier, mens køkkenet tilberedte en menu, der kun blev serveret denne ene aften.

Vi har pustet nyt liv i samtalekøkkenet og glæder os til igen at overlade den lune stol til en række mennesker, som vi holder af og beundrer. Hver gang serverer vi gode sager i glasset og en menu sammensat efter ønsker fra aftenens gæster.

Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.

Første gang 18. november med mesterkok Francis Cardenau og Berlingskes madanmelder Svend Rasmussen. Claus Meyer byder velkommen, når en af dansk gastronomis dygtigste kokke taler med en af landets mest velskrivende madskribenter. Sammen er de to også bogaktuelle med Kokken der fik nok og der er ingen tvivl om, at vi, udover at tale om mad, også kommer på en rejse "længere ind i sindet".

2. december inviterer vi til samtale mellem Peter Aalbæk og Poul Joachim Stender, ligesom vi har inviteret Knud Romer til at tale med sig selv 20. januar.

Hvornår
- Vi spiser klokken 17.30, når vi har tygget af munden går aftenens samtale i gang.
- Prisen er DKK 295 og inkluderer 3-retters middag og efterfølgende samtale mellem aftenens gæster.

Køb billet her
Billet til d. 18. november med mesterkok Francis Cardenau og Berlingskes madanmelder Svend Rasmussen.
Billet til d. 2. december  med filmmanden Peter Aalbæk og sognepræst Poul Joachim Stender.
Billet til d. 20. januar med Knud Romer.


Vi forventer udsolgt til hvert arrangement, så derfor er der kun åbent for gæster med billet i hånden. 

Vi glæder os!


Seneste nyheder