arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Onsdag 30. maj 2018

Mød Meyers på årets festivaler

Mød os på Aarhus’ dejligste festival, NorthSide, på Roskilde og på Københavns nye festival HAVEN. 

Inden da skal vi have alting på plads. Den store bod skal stables på benene, barduner skal spændes ud, ovne skal sluttes til, og skilte skal hænges op, så vi er i topform, når vi tager imod den første glade festivalgæst. 

Alene på Roskilde tager vi 3,5 tons økologisk gris med, så ingen går forgæves efter vores flæskestegssandwich, som sidste år blev langet over disken 21.000 gange. Vi har også råvarer med til 30.000 ølandshvedeboller, 3.500 portioner butter chicken, 3.000 veganske retter og 6.000 saftige, friskbagte kanelsnurrer.

Fra morgenmad til kuren mod tømmermænd

På Roskilde kan du glæde dig til morgenmad helt til kl. 14, når vi giver dig liv i kroppen igen med alt fra dejlig økologisk yoghurt, blødkogt æg med nybagt rugbrød og ølandshvedeboller og naturligvis masser af saftigt bagværk som remoncefyldte tebirkes, kanelsnegle, croissanter og kanelsnurrer. 

Fra kl. 11 serverer vi vores flæskestegsandwich og den krydrede butter chicken, og til dem, der sætter pris på de grønne sager, frister vi med en vegansk ret med falafel med spidskål bagt med ras el hanout og grøn ærtepure, ølandshvedebrød og marineret korn.  

Sluk tørsten i iskolde fadøl eller de spændende svizzle fra Nordhavn Eddikebryggeri og Læsk.

Hangover sausage

Pølse-Erik har til lejligheden udviklet en helt særlig pølse, der bringer alle vingeskudte eksistenser til live igen.

Pølsen er lavet med frilandskød fra Grambogård, ristet kål, gode krydderier og en smule chili, og bagefter er den koldrøget over bøge- og æbletræ.

På Roskilde griller vi pølsen og serverer den med en senneps-remo, sød chili, relish og grillet surdejsbrød fra Meyers Bageri. 

 

Vil du være frivillig?

 

For at hele festival-menageriet kan køre rundt, har vi brug for frivillige, der kan hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwiches, blende smoothies, bage brød, skænke øl, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned. For umagen og dit gode humør får du mad, drikke, godt selskab og selvfølgelig armbånd til den festival, du ønsker at være frivillig på.

 

Vil du med, kan du læse meget mere og tilmelde dig lige her

Spændende workshops
Udover at forsyne festivalgængerne med saftige og sprøde flæskestegsandwich, krydrede veganerretter og kolde drikkevarer, inviterer vi også indenfor til en smagsprøve på noget af al den viden om mad, vi så gerne vil dele ud af.

 

Roskilde logo

På Roskilde Festival har du chancen for at komponere din egen version af Meyers flæskestegssandwich, lære mere om grøn mad eller være med på en af vores bageworkshops.
Nogle workshops er gratis, mens der skal købes billetter til andre.

Læs mere og køb billet her 

Åbent grønt værksted

Elsker du grøntsager og den rigdom og variation, de giver i køkkenet? Så slå et smut forbi vores lille grøntsagsværksted, hvor vi udfolder nogle af planterigets mange muligheder. Her viser vores dygtige kokke, hvordan du bl.a. kan lave din egen plantefars, som du kan stege til fx falafler. Vi tager dig med på smagsjagt efter grøn umami, og du får inspiration til, hvordan grøntsagerne kan spille en større rolle på din tallerken fx ved hjælp af planterigets proteinkilder.

Der vil være masser af grønne smagsprøver og et glas iskold eddikesodavand.

Arrangementet er gratis, der er begrænset antal pladser efter først-til-mølle-princippet.

Tid: Torsdag d. 5/7, Fredag d. 6/7, begge dage  kl. 12-13.30
Sted: Foran Meyers boden v/ Avalon
Pris: Gratis
Antal: 12 pladser, først til mølle

Foodwalks - find vejen til de bedste madoplevelser

Rub og Stub afholder en række spændende ture, hvor du får mulighed for at få en alletiders madoplevelse på din Roskilde Festival.

Ta' med og lad dine smagsløg blive forført, når du bliver guidet gennem forskellige boder og fristende madkoncepter på festivalpladsen, der med garanti får mundvandet til at løbe.

Der er en stribe forskellige temaer for turene, blandt andet Hangover tours, Sexy-veggie food tour og Experimental food tour.

 

NorthSide logo

På NorthSide gentager vi sidste års succes med bageworkshops i kolonihaven. Her lærer du at snurre Meyers signatur-kanelsnurrer og at slå en dej op til perfektion. Vi giver også morgenmad, kaffe og kolde drikkevarer – alt sammen til den nette sum af 75 kr. OBS: Billetten er kun gyldig sammen med endags- eller partoutbillet til NorthSide 2018.

Læs mere og køb billet her (OBS: kun lørdag)

Se video fra Meyers Bageskole om kanelsnurrer

 

HAVEN logo

Igen i år står Meyers for at smede madprogrammet sammen på Københavns nye festival HAVEN, og vi går efter at præsentere et gastronomisk udvalg, som efterlader et lige så stort indtryk som musikken og øllet. Derfor har vores kokke det sidste års tid smagt, testet og eksperimenteret med diverse lækkerier, og vi kan nu løfte sløret for noget af den mad, du kan smage på Haven festival.

Vi gentager sidste års helt store hotdog-succes med to slags hotdogs fra vores egen pølseprofessor, Erik Lautrup-Nielsen, som har udviklet en pølse med torsk, svin og muslinger og en med frilandsgris og kyllingehjerter. Vi byder også indenfor i vores grøntsagsværksted, hvor vi tryller nogle af sæsonens bedste grøntsager om til grønne, sprøde street food-retter. Vores Charcuteri fra Nordhavn har danmarkspremiere på 'culatello', rundskinke som er modnet i et helt år. De serverer også sprøde, salte tangchips med blækspruttemayo og uldgris på alle måder. Meyers flæskestegssandwich er de seneste år blevet lidt af en festival-favorit, så den kommer vi selvfølgelig også med på Haven festival.

Mød 'Mr. Festival': Lars Scheel
Siden den allerførste flæskestegssandwich blev langet over disken til sultne festivalgængere fra Meyers madbod, har Lars Scheel været med. Lars har været ansat i Meyers i 18 år og har de seneste ti somre koordineret Meyers festival-boder.

Opgaverne spænder vidt fra udvikling af nye retter til vagtplanlægning, og forhandling af leverandøraftaler, og der er run på, når musikken spiller. Selvom festivalsæsonen er årets mest travle periode for Lars, er det også noget, han ser frem til:

"At stå der på Roskilde Festival sådan en sommerdag, hvor det vælter ind med folk, det er fantastisk. Det er et stort sammensurium af alle kulturer og nationaliteter, unge som gamle, og der er virkelig god stemning, Det der fællesskab, man oplever på en festival – både med de frivillige, der arbejder, og de festivalgæster, som besøger vores madbod – det oplever man altså ikke andre steder."

Lars Scheel lægger stor vægt på, at maden også skal være en oplevelse, når man er på festival:

Jeg synes hele tiden, vi gør vores til at løfte det gastronomiske niveau, og vi vælger ikke de nemme løsninger. For eksempel står vi og livebager på festivalerne, og det kræver meget – men resultatet er besværet værd! Lars Scheel

I løbet af sommeren kommer Lars og co. til at producere 85.000 serveringer fordelt på Northside Festival, Roskilde Festival og Haven Festival.

Lars Scheel

  • 50 år
  • Seniorrådgiver og kok
  • Ansat i Meyers Madhus
  • Medforfatter til syv kogebøger, bl.a. Meyers Salater og Meyers Simremad

Seneste nyheder