arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

5. juni 2019

Mød Meyers på årets festivaler

Ingen sommer uden kolde øl, gode venner, musik og saftig flæskestegssandwich på årets festivaler. Vi rykker ud med vores store bod på både Northside og Roskilde Festival. 

Mød os på Aarhus’ dejligste festival, NorthSide og på Roskilde.

Inden da skal vi have alting på plads. Den store bod skal stables på benene, barduner skal spændes ud, ovne skal sluttes til, og skilte skal hænges op, så vi er i topform, når vi tager imod den første glade festivalgæst. 

Alene på Roskilde tager vi 3,5 tons økologisk gris med, så ingen går forgæves efter vores flæskestegssandwich, som sidste år blev langet over disken 21.000 gange. Vi har også råvarer med til 30.000 ølandshvedeboller, 3.500 portioner butter chicken, 3.000 veganske retter og 6.000 saftige, friskbagte kanelsnurrer.

Fra morgenmad til kuren mod tømmermænd

På Roskilde kan du glæde dig til morgenmad helt til kl. 14, når vi giver dig liv i kroppen igen med alt fra dejlig økologisk yoghurt, blødkogt æg med nybagt rugbrød og ølandshvedeboller og naturligvis masser af saftigt bagværk som remoncefyldte tebirkes, kanelsnegle, croissanter og kanelsnurrer. 

Fra kl. 11 serverer vi vores flæskestegsandwich og den krydrede butter chicken, og til dem, der sætter pris på de grønne sager, frister vi med en salat med rødbede-”falafel” og hummus  serveret med quinoa, perlebyg, sommerkål, syltet rødløg, frisk chili, sumak og koriander. 

Sluk tørsten i iskolde fadøl, jordbærsmoothie eller de spændende svizzle fra Læsk.

Vil du være frivillig?

For at hele festival-menageriet kan køre rundt, har vi brug for frivillige, der kan hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwiches, blende smoothies, bage brød, skænke øl, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned. Vi mangler stadigvæk frivillige til Roskilde Festival. 

For umagen og dit gode humør får du mad, drikke, godt selskab og selvfølgelig armbånd til festivalen. 

Vil du med, kan du læse meget mere og tilmelde dig lige her

Spændende workshops
Udover at forsyne festivalgængerne med saftige og sprøde flæskestegsandwich, krydrede veganerretter og kolde drikkevarer, inviterer vi også indenfor til en smagsprøve på noget af al den viden om mad, vi så gerne vil dele ud af.

Roskilde logo

På Roskilde Festival har du chancen for at komponere din egen version af Meyers flæskestegssandwich, lære mere om grøn mad eller være med på en af vores bageworkshops.

Læs mere og køb billet her 

Åbent grønt værksted

Elsker du grøntsager og den rigdom og variation, de giver i køkkenet? Så slå et smut forbi vores lille grøntsagsværksted, hvor vi udfolder nogle af planterigets mange muligheder. Her viser vores dygtige kokke, hvordan du bl.a. kan lave din egen plantefars, som du kan stege til fx falafler. Vi tager dig med på smagsjagt efter grøn umami, og du får inspiration til, hvordan grøntsagerne kan spille en større rolle på din tallerken fx ved hjælp af planterigets proteinkilder.

Der vil være masser af grønne smagsprøver og et glas iskold eddikesodavand.

Tid: Torsdag d. 4/7, Fredag d. 5/7 og lørdag d. 6/7 -  kl. 12.30-13.30
Sted: Foran Meyers boden v/ Avalon
Pris: DKK 80

Bageworkshop

På denne hyggelige bageworkshop kommer du med vores bagermester i bageriet og lærer hemmeligheden bag godt og saftigt bagværk. Vi bager ølandsboller sammen, og du lærer også tricket med at snurre den lækre kanelsnurre, som bagefter ryger i ovnen.
Imens ølandsboller og kanelsnurrer hygger sig i ovnen, fortæller vores bagermester om de forskellige korntyper, og hvordan man bruger dem. 

Det bliver en sjov, lærerig oplevelse pakket med praktisk viden og sanseoplevelser. 
Bagefter nyder vi sammen de friskbagte ølandsboller med ost, marmelade og friskbrygget kaffe og runder af med friskbagte kanelsnurrer. 

Tid: Torsdag d. 4/7, Fredag d. 5/7 og lørdag d. 6/7 -  kl. 10.30-11.30
StedForan Meyers boden v/ Avalon
Pris: DKK 75

NorthSide logo

Kom og bag med os i Kolonihaven

Brug ventetiden lørdag, inden musikken spiller, på at blive klogere på brød og bagning - og samtidig mæske dig i nybagte ølandsboller og remoncefyldte kanelsnurrer. Vi afholder bageworkshop kl. 13 - 14.30 i kolonihaveområdet lige ved siden af festivalpladsen

Læs mere og køb billet her 

Se video fra Meyers Bageskole om kanelsnurrer

Bæredygtighed og økologi

Northside er på alle måder en grøn festival, og det betyder, at der både bliver tænkt bæredygtigt, når det kommer til mad, drikke, emballage og affaldssortering.

VI går op i økologi, også når vi er på festival. Derfor er maden, vi serverer også 100 % økologisk, og den emballage, sm vi serverer vores retter i, er bionedbrydelig.

 


Mød 'Mr. Festival': Lars Scheel
Siden den allerførste flæskestegssandwich blev langet over disken til sultne festivalgængere fra Meyers madbod, har Lars Scheel været med. Lars har været ansat i Meyers i 18 år og har de seneste ti somre koordineret Meyers festival-boder.

Opgaverne spænder vidt fra udvikling af nye retter til vagtplanlægning, og forhandling af leverandøraftaler, og der er run på, når musikken spiller. Selvom festivalsæsonen er årets mest travle periode for Lars, er det også noget, han ser frem til:

"At stå der på Roskilde Festival sådan en sommerdag, hvor det vælter ind med folk, det er fantastisk. Det er et stort sammensurium af alle kulturer og nationaliteter, unge som gamle, og der er virkelig god stemning, Det der fællesskab, man oplever på en festival – både med de frivillige, der arbejder, og de festivalgæster, som besøger vores madbod – det oplever man altså ikke andre steder."

Lars Scheel lægger stor vægt på, at maden også skal være en oplevelse, når man er på festival:

Jeg synes hele tiden, vi gør vores til at løfte det gastronomiske niveau, og vi vælger ikke de nemme løsninger. For eksempel står vi og livebager på festivalerne, og det kræver meget – men resultatet er besværet værd! Lars Scheel

I løbet af sommeren kommer Lars og co. til at producere 85.000 serveringer fordelt på Northside Festival, Roskilde Festival og Haven Festival.

Lars Scheel

  • 50 år
  • Seniorrådgiver og kok
  • Ansat i Meyers Madhus
  • Medforfatter til syv kogebøger, bl.a. Meyers Salater og Meyers Simremad

Seneste nyheder