arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

København, 9. juni 2017

Pressemeddelelse

Ny formand og gammel kending styrker Løgismose Meyers bestyrelse
Fødevarekoncernen Løgismose Meyers styrker fra 1. juni koncernens bestyrelse. Ændringerne betyder, at Jørn Tolstrup Rohde overtager formandsposten fra Thomas Klitbo, der fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Samtidigt vender Jesper Uggerhøj tilbage til Løgismose og træder ind i Løgismose Meyers bestyrelse fra den 1. juni 2017. Jesper Uggerhøj, der i dag er administrerende direktør i Kopenhagen Fur, har tidligere været administrerende direktør for Løgismose og bestyrelsesformand i Løgismose Mejeri, og har også en lang karriere i dansk detailhandel, bl.a. som administrerende direktør i IRMA, bag sig.

”Med Jesper på holdet styrker Løgismose Meyers vores kompetencer inden for detail. Det er vigtigt for os, da vores succesfulde samarbejder med bl.a. NETTO og COOP, har drevet en stor del af den flotte toplinjevækst de seneste år”, forklarer den nye bestyrelsesformand Jørn Tolstrup Rohde.

Ændringerne kommer kun få måneder efter Jørn Tolstrup Rohde og Xavier Govare, som begge er internationale fødevareeksperter, trådte ind i bestyrelsen. Dermed afslutter Løgismose Meyers en omfattende rokade, der skal styrke virksomheden til fortsat vækst.

”Efter to års hårdt arbejde er vi næsten færdige med at samle Løgismose og Meyers i én slagkraftig enhed. Vi har investeret massivt i udvikling og organisation, og derfor er det kun naturligt, at klassiske driftskompetencer inden for fødevareproduktion og detailhandel skal spille en større rolle i bestyrelsen,” forklarer afgående formand Thomas Klitbo, partner i IK Investment Partners, der er hovedaktionær i Løgismose Meyers.

I forbindelse med rokaden træder Løgismoses tidligere bestyrelsesformand Jacob Grønlykke ud af bestyrelsen.

”Som et led i professionaliseringen af Løgismose Meyers er det helt naturligt, at Jesper overtager min plads i bestyrelsen. Jeg er utrolig glad for, at han sagde ja til min ide om, at netop han skulle hjælpe virksomheden til fortsat vækst. Ingen kender fødevarebranchen og Løgismoses helt særlige DNA bedre end ham”, siger Jacob Grønlykke.

Endeligt meddelte Christian Mariager tidligere på året, at han desværre er nødsaget til at trække sig fra bestyrelsen for at kunne hellige sig sit nye fuldtidsjob som Operating Partner for Europa i L Catterton.

Løgismose Meyers bestyrelse, der dermed kommer tilbage til sin oprindelige størrelse, ser fra 1. juni således ud:

  • Jørn Tolstrup Rohde
  • Jesper Uggerhøj
  • Claus Meyer Nielsen
  • Thomas Astrup Klitbo
  • Christopher Masek
  • Xavier Govare 

Kontakt


Løgismose Meyers
Kommunikationschef Anne Mette Buus

E-mail: anbu@lmfood.dk
Tlf. (+45) 23 37 66 26

 

Seneste nyheder