arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Torsdag 18/10 2018

Meyers Glutenfri Bageskole, der udkommer tirsdag 23. oktober, samler frugterne af flere års udvikling og research koncentreret om de glutenfri bagekurser i Meyers Madhus.

Alle bogens opskrifter gør udelukkende brug af naturligt glutenfri råvarer. De egner sig derfor til alle, der har cøliaki eller andre former for glutensensitivitet – eller blot er nysgerrige på råvarer som teff, hirse, majs, boghvede, havre, ris og sorghum i bagesammenhæng.

Bogen styrer helt uden om færdigkøbte melblandinger og tilsætningsstoffer som xanthan- og guargummi, der ellers fylder godt i det glutenfri bagelandskab. I stedet præsenteres et sæt enkle teknikker, der forløser potentialet i de råvarer, der procesmæssigt har den korteste vej fra mark til køkken.

Få et smugkig i bogen her

På opskriftsiden spænder bogen fra klassisk håndværk i form af f.eks. saftige surdejsboller, luftige håndværkere og rustikke landbrød til specialbagværk som indiske dosa og etiopiske injera. Der er opskrifter til det salte køkken, som sprøde pizzabunde, madbrød, tærter og tortillas, og søde sager som smørbagte scones, brunsvigere, hindbærsnitter, tarte tatin og meget mere.

Køb den her
Meyers Glutenfri Bageskole kan købes i Meyers Deli, Meyers Bageri, hos landets boghandlere og på saxo.com her 



Bogen udgives af forlaget Lindhardt & Ringhof.

 

Seneste nyheder