arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

07. maj 2019

Forår på menuen i Meyers Deli

Meyers Deli har i snart 14 år ligget midt på Gammel Kongevej 107 og serviceret naboer og forbipasserende med måltider fra morgen til aften. Men tiden sætter jo sine spor, det ved vi. Derfor er vi glade for nu at have fået mulighed for at rette skuden til og finpudse detaljerne, så vi kan sætte kursen mod 14 år mere.

Vi giver Meyers Deli et forårs-løft

Vi giver både madfronten og drikkekortet et gevaldigt løft, ligesom vi glæder os til løbende at invitere til langsbordsmiddage, fredagsbar, samtalekøkken, madmarkeder, gæstekokke i køkkenet, grillaftener og meget mere.

Et køkken, der er helt tæt på naturen 

I køkkenet bliver det stadigvæk sæsonerne, der er vores rettesnor, og vi kommer aldrig til at fravige fra idéen om, at vi arbejder med de fire årstider og bruger de råvarer, der er særligt fremragende på vores breddegrader; så den menu, vi præsenterer nu, er en forårsmenu – og det kan du smage!

Vores køkken er fortsat helt tæt på naturen, og på menuen vil du for eksempel lige nu finde kalvefrikassé med majroer, spidskål, asparges, radiser, kørvel, grøn aspargessuppe og rabarbertrifli.

Vores Deli er blevet både grønnere og yngre. Vi har udviklet en snack-selektion og retter som stegt halloumi med labneh og æble-peber-gastrik, grøn ærtefalafel med relish og kefirdip og stegt, fermenterede kartoffelbrød med tyk fløde, nye løg og løjrom. Du vil selvfølgelig stadigvæk kunne finde vores legendariske flæskestegssandwich og vores vegetarburger.

Visdomme fra verdens store køkkener

Da Deli var en helt ung pige, var vi meget optagede af at undersøge vores eget køkken, at kigge indad og bruge de råvarer og traditioner, der var omkring os. Men som årene er gået er vi ikke de eneste, der har løftet blikket mod andre kulturer og impulser fra verdens store køkkener for at nyde godt af de gaver, de bringer med sig til det store, fælles måltid.

Så derfor vil du på vores nye menukort også finde retter som:

- Massaman Curry med nye kartofler, spinat, spidskål og cashewnødder serveret med agurkesalat med mynte og sort sesam 

- Persiske kødboller med pinjekerner, sultanrosiner og spinat i krydret tomatsauce med perlebyg.

 

Gode sager i glasset

Vi har brugt de sidste par måneder på at udvikle et helt nye drikkekort, der passer særlig godt til forårets lette og friske måltider. Glæd dig til en stribe af læskende, aromatiske og frugtige drikke, der samtidig har et let-bittert modspil til maden på tallerkenerne.

Vi kommer til at lave vores egen rabarbershrub med eddike fra vores eget mikro-eddikebryggeri, apfelschorle med vores egen most, danskvand og citrontimian, men også iste, limonader, og på sigt kefirshakes, ligesom vi giver plads til noget af det cider, øl og en håndfuld læskedrikke, der pirrer os.

Det gode brød 

Det gode brød og det smørbagte wienerbrød har været en af hjørnestenene i Meyers Deli fra begyndelsen; og sådan bliver det ved med at være.

Vi har endda fået en ny bager i Meyers Deli, Rei Mattesson. Han kommer fra New York og har været to år i Meyers Bageri i Great Northern Food Hall, efterfulgt af en tid som bager hos et af de anerkendte bagelbagerier i New York.


Udover at jonglere med deje og rugbrødsforme, er han både en formidabel Singer-songwriter og komiker. Rei har taget sin opskrift på bagel med fra The Big Apple og har udviklet tre nye slags bagel til Deli, som du snart vil finde på brødhylden.

Derudover er han også ankermand på vores brødprogram, hvor 6-8 slags brød er bagt på 100 % økologisk, lokalt mel. Vi fortsætter selvfølge med at bage vores smørbagte scones, saftige kanelsnurre og wienerbrød løbene gennem dagen. Så uanset hvornår du kommer, vil der være frisk bagværk.

På det 14. år vil Meyers Deli fortsat være et uformelt holdepunkt i løbet af dagen, hvor du kan lægge vejen forbi og altid være sikker på at få et dejligt måltid mad til en overskuelig pris; kaffe og croissanter og nu også grød fra morgenstunden, det daglige friskbagte brød, en frokost i en fart, aftensmad hjemme eller hos os eller glas vin efter fyraften med et par snacks fra kortet.

Vi glæder os til at åbne dørene til den nye Meyers Deli 3.0 sammen med et helt nyt team, der er i topform til at gå sommeren i møde sammen med jer.

 

Meyers Deli

Gammel Kongevej 107

1850 Frederiksberg C

Se menukort og læs mere

 

Det nye hold i Meyers Deli

 

På det sidste har vi ikke bare givet vores deli forårs-klæder på, vi har også sat et helt nyt hold, som er i topform til at gå sommeren i møde sammen med jer. 

Som køkkenchef har vi fået Jesper Børglum, som har været selvstændig i mange år og kommer med en solid gastronomisk erfaring, hvor han blandt andet har drevet restaurant Jacobsen på Strandvejen og stået for kantinedriften hos Unicef. Jesper har også smagt på verdens store køkkener, da han for år tilbage udviklede cateringmenuer med over 74 nationaliteter. Jesper prioriterer friskheden fra planteriget højt og holder lige så meget af tarteletter og kalvefrikassé som af krydret daal og butter chicken. Med lige dele gedigent håndværk og nysgerrighed mod nye smagsnuancer, kan du allerede nu smage de forårsfriske måltider fra Jespers hånd. 

Oliver Estø er Souschef og Jespers højre hånd. Oliver har en særlig interesse for at lade økologien og grøntsagerne fylde endnu mere i vores retter, da han har svunget grøntsagskniven på Bio Mio inden. For Oliver skal maden nemlig ikke bare smage ualmindelig godt, den skal også formidle sæsonernes særlige stemning. Vi glæder os allerede til at slippe Oliver løs, for man skal ikke have kendt Oliver længe for at se, hvordan han har helt særlige evner til at skabe hyggelige og uformelle rammer, hvor man altid har lyst til samles og spise et dejligt måltid.

Stine Reitz er vores nye restaurantchef, og du har muligvis allerede stødt på hende, for Stine elsker at tage sig kærligt af gæsterne i restauranten og sørge for, at den gode spiseoplevelse går hånd i hånd med godt værtskab. Stine vil gøre maden til samlingspunktet i vores deli og har allerede mange idéer om fællesmiddage, fredagsøl på terrassen, markedsdage og aftensmad ved langbordene.

Rabarbersaft

Vi har fyldt deli'en op med rabarber!

Der er intet, der siger forår mere end årets allerførste rabarber. I Meyers Deli har vi også budt de røde stængler indenfor i både de salte og det søde retter.

Glæd dig til at smage vores rabarbercroissanter og rabarbertærter, rabarberkompot på din morgenskyr og rabarberrabarbershrub i glasser – alt sammen indeholdende dejlige, danske økologisk rabarber. 

> se her, når Claus viser, hvordan du kan lave din egen rabarbersaft

 

Seneste nyheder