arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

25. september

Nye brødblandinger til morgen, middag og aften. Find dem i Kvickly og SuperBrugsen i hele landet. 

Nu lancerer vi tre spændende nyheder i vores serie af brødblandinger. De er alle økologiske og lavet med surdej, så du blot skal tilsætte vand, gær og en smule tålmodighed. 

For smagens skyld anbefaler vi altid, at du koldhæver, men har du travlt, kan du fordoble gærmængden og i stedet lade dejen hæve 2-3 timer på køkkenbordet.

Grødbrød til morgenmad: med chiafrø, havreflager og fuldkornshvedemel.
Bages som brød eller boller til en mættende start på dagen. Chiafrøene har et højt indhold af de flerumættede omega 3-olier, gode proteiner, masser af kostfibre og er god kilde til kalk og så giver de en dejlig smag og konsistens til brødet.
Drysser du ovenikøbet brødet med havregryn, får du et karakterfuldt brød med en let ristet havresmag.

Toastbød til frokost: med fuldkornsemmermel.
Bag brødet i en form for at få det klassiske sandwich- eller pålægsbrød eller rist det til en klassisk toast. Emmermelet er dyrket biodynamisk på Bornholm.  

Prøv en ristet skive med smeltet smør, lav en frisksmurt sandwich med dit
yndlingspålæg eller en toast med skinke og ost eller hvad du nu har lyst til.
Nyd smagen af emmeren, som er dyrket på biodynamisk på Bornholm, og som er en af de ældste dyrkede kornsorter, der bidrager med en let krydret, aromatisk duft og en sødmefuld smag.

Madbrød til aftensmad: med ramsløg og fuldkorms-ølandshvedemel.
Bages som foccacia med masser af olie og salt. Det perfekte nordiske hvidløgsbrød. 

Bag brødet, som du kan bage foccacia, med en god sjat olivenolie og havsalt – eller udnyt, at du har nogle rester til overs, som kan tilsættes i dejen eks. kogte kartofler eller ost.
 

 

Du finder hele vores serie af brødblandinger i Kvickly og SuperBrugsen i hele landet. 
Udover de tre nyheder finder du også altid vores rugbrødbrødsblanding, hvedebolleblanding, ølandsbrødsblanding og pizzablanding. 

Relaterede nyheder

Seneste nyheder