arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

26. marts 2019

Nye grønne retter til middagsbordet

I uge 13 lander fire nye grønne og økologiske middagsretter på hylderne i Coops butikker rundt i landet. Vores nye grønne retter fejrer planterigets råvarer og variationen af former, farver, dufte, smage og teksturer, som giver uudtømmelige muligheder i vores måltider. 

 

ØKO GRØNTSAGSLASAGNE
Vegetarisk lasagne spækket med spinat, porre og selleri i cremet bechamelsauce, fyldig tomatsauce og toppet med mozzarella. Server sammen med en sprød salat med eddikedressing.

Fås hos Kvickly, SuperBrugsen og Irma

 

ØKO GRØNTSAGSGRYDE 
Vegansk ret med kikærter og mungbønner i cremet kokosmælk med sort sesam og masser af krydderier. Toppet med ristede mandler.

Servér retten med ris eller bulgur og top med friske urter. 

Fås i Irmas butikker


ØKO DAAL 

Indisk vegansk ret lavet af mungbønner, tomat og kokosmælk. Smagt til med varme krydderier og æblecidereddike. Server med godt brød og urter på toppen. 

 Fås i Irmas butikker

ØKO GRØNTSAGSTAGINE 
Marokkansk, vegansk ret med kidneybønner, røde linser og rødløg. Tilberedt med sultana-rosiner, oliven, sesam og Ras el Hanout

 Fås i Irmas butikker

Nysgerrig på mere grøn mad? Få en læseprøve på kogebogen Meyers Grøn Mad.



Ta' med på grønt madkursus

Du kan også komme med på madkursus og lære grundteknikkerne i det grønne køkken. På kurset Meyers Grøn Mad får du inspiration til velsmagende, varierede og farverige grønne måltider. Maden på kurset er 100% plantebaseret.

Få størst mulige velsmag ud af sæsonens grøntsager – uanset om du er vegetar, veganer eller bare ønsker, at grøntsager skal spille en af hovedrollerne i dit madliv. Kurset bygger på tankerne bag vores kogebog, Meyers Grøn Mad, som udkom 31. oktober 2017.

Læs mere om kurset og bestil din plads her

Seneste nyheder