arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

11. juli 2018

Vi har fyldt efteråret op med nye madkurser i Meyers Madhus

Kom i køkkenet med manden bag Københavns ramen-sensation Slurp, og lær denne japanske køkkenkunst helt fra bunden, eller tag med på en gastronomisk rejse til Chile, og oplev alt fra sydamerikansk street food til chilensk mormormad. Vi nørder også fermenteringsteknikker og tager dig med på kurset Helt Vildt, hvor du lærer at håndtere og tilberede vildt af en garvet jæger og en dygtig kok. 

Se efterårets nye kurser her:

Thaikursus
Lær håndværket bag klassiske thailandske retter, så du kan genskabe de autentiske smage i dit eget køkken, helt fra bunden. Selvom mange af smagene er velkendte, er det de færreste af os, der kan jonglere ubesværet med wok og bambusdamper og fremstille vores egne thailandske curry pastes, supper og dressinger fra bunden. At sætte dig i stand til det – uden at gribe ud efter glasset med grøn karry fra supermarkedet – er missionen på dette kursus.

 

Resultatet er et overdådigt thailandsk måltid, som vi nyder med iskolde øl og kølig hvidvin til.

Læs mere om kurset her

Ramen med Philipp Inreiter (Slurp Ramen Joint)
Kom i køkkenet med manden bag Københavns ramen-sensation Slurp, og lær at lave japansk comfort food, når den er bedst. Siden åbningen har Slurp trukket lange køer og høstet roser fra blandt andre michelinkokken og ramen-ikonet, David Chang.

På Slurp bliver alting lavet med stor dedikation til det traditionelle japanske håndværk og nyere ramen-trends – nudlerne bliver lavet friskt i restauranten, og bouillonerne simrer dagen lang i gigantiske gryder.

Vi har overtalt køkkenchef Philipp Inreiter til at gæste Meyers Madhus og give et kursus i sin fantastiske ramen.

Læs mere om kurset her

Chilensk køkken med Isidora Diaz
Isidora Diaz har gjort det til sit livsværk at formidle de farverige køkkener fra sit hjemland Chile – fra street food til chilensk mormormad. Hun er en velkendt kok og madskribent i Chile. I 2011 blev hun kåret som en af landets 100 mest indflydelsesrige unge mennesker af avisen El Mercurio.

På kurset skal du tilberede et fuldendt chilensk måltid, med rod i Isidoras opvækst i en familie-eget restaurant i havnebyen Arauco. Isidora lader sig også inspirere af street food fra madmarkederne i de små byer langs stillehavskysten.

Læs mere om kurset her

Helt vildt
Uanset om du er jæger eller bare madglad, er her det definitive kursus i at håndtere og tilberede vildt. På kurset er du i selskab med kokken Nikolaj Juel, der netop har udgivet vildt- og fiskekogebogen "Walk on the Wild Side" sammen med Columbus Leth på forlaget Gyldendal.

På kurset starter vi med de hele dyr, rådyr og bevæger os videre til tilberedning af vildtet sammen med andre af sæsonens bedste råvarer fra de dyrkede og vilde landskaber. Du oplever, hvor velsmagende vildtkød er, og du slipper af med eventuelle vrangforestillinger om, at vildt er svært at have med at gøre. Nikolaj deler også sine velprøvede tips til håndtering, modning og opbevaring af vildt. Det hele bliver til en udsøgt middag, som vi nyder med god vin og øl til.

Læs mere om kurset her

Grill
Tænd op med en dobbelt Danmarksmester i grill og bliv selv en mester til at styre røg og gløder. Vi har inviteret Henrik Sommerlund, der to gange har vundet Danmarksmesterskaberne i grill, til at dele ud af sin viden på et nyt kursus i Meyers Madhus.

På kurset får du masser af tricks og teknikker, på vejen mod et skønt grillmåltid, som vi nyder med iskoldt øl og gode vine. Vi tager også køkkenet i brug, så vi har alle strenge at spille på.

Læs mere om kurset her

 

Seneste nyheder